.

Khamis, 9 Mac 2017

PERANG BERI PELUANG






PERANG

PERANG

PERANG

DALAM SISTEM

KAPITALIS

PERANG IALAH

INDUSTRI

JANGAN TAKUT

PADA PERANG

BILA PERANG 

PECAH PELUANG

TERBUKA UNTUK

KUMPULAN

UNTUK PARTI

YANG TELAH

BERSEDIA

YANG TERSUSUN


China warns Trump he is facing a 'head-on collision' with North Korea

The United States and North Korea are racing towards a catastrophic “head-on collision”, China’s foreign minister has warned, amid Chinese fury at America’s deployment of a controversial anti-missile system.
Speaking in Beijing on Wednesday, Wang Yi said a “looming crisis” was brewing on the Korean peninsular.
Wang scolded Pyongyang for ignoring international opposition to its nuclear and missile programs but also accused the US of stoking regional tensions by holding “military exercises of enormous scale” with South Korea.
“The two sides are like two accelerating trains coming towards each other with neither side willing to give way. The question is: are the two sides really ready for a head-on collision?” Wang told reporters, painting China as a signalman attempting avert the disaster.
Wang was speaking after the US angered Beijing by announcing it had begun delivering its controversial Terminal High Altitude Area Defense (Thaad) system to South Korea on Monday night.





--------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Gaduh terus , jangan tak Gaduh....

Bila Gaduh , soljal banyak kosong dapat lah bebudak kampong masok kerja soljal

Pelda Tabung Uji tuh jadi tempat enjoy sakan lah

Bebudak jadi Sapuman Junior lah

Bila nak mula perang nih ,,,,,

Tanpa Nama berkata...

apa yg china mencarut ni..org kanan parti komunis china pun pinjam duit dgn amerike utk bangunkan negara china dan menswastakan syarikat2 kerajaan china, di china ada byk company2 dari amerika, china berkawan baik dgn korea utara, amerika baik dgn korea selatan..korea utara dah biasa buat latihan tentera setiap kali amerika eksesais dgn korea selatan mahupun jepun..korea utara dah terkenal dgn regim zalim dan membunuh rakyat..tetiba dimalaysia cerita pyongyang mula pudar.menteri komidi zahid dah mula kendur..gagal diterangkan di parlimen..china juga offer diri dlm kes malaysia pyongyang, kini china kata amerika perlu berhati2 dgn korea utara..amerika ada tppa, china ada rcep..org2 kaya china ada di forest city negara bangsa johor asal usulkan umno british...