.

Khamis, 9 Mac 2017

UFO DARI MANA DATANG?
 BISNES TUTUP
Oi tt! Kalo alien mai kidnep sama itu gelandangan, camno dengan lu punyer bisnes dapor tepi jalan? Lingkup bungkus tikar la tt! 
Tak dapek lagi la kau nak jamu juadah kat warga kurang mampu kotaraya dan tak dapek lagi la aku nak jamu mata kat aweks dan amois cantik lagi baik yang rajin volentier! 
Cisss kurang assam punyer alien! Jom tt lu kumpulkan 1 juta orang kita gerak sama2 seluruh kotaraya pi halau alien tu balik kampong! Tapi kalau depa dok tang tu jugak tak takot ngan janggut hang, jangan susah hati, kita masih ada senjata rahsia, kita hantaq mai rani kulup, biaq dia tampaq sekor2 alien tu kasi gol terus! Dan jangan lupa bawak jamal kontol, eh silap, tonkol, siap dengan keranda dan van mayat dia on ALIEN AKAN CULIK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/8/17
-------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Alaaaa, dalam pada engkorang sebok berdemo halau alien, berdemo halau najib, dalam pada tu jugak orang lain sebok mengumpul harta kekayaan buat bekal masuk kubur kelak. Engkorang ada? Tapi yang aku heran, macc sebok rampas henbeg orang tu, tapi apasal macc tak rampas je banglo dia sekaligus dengan henbeg ka henfon ka hensosej ka yang ada dalam banglo tu?
Malaysian Anti-Corruption Commission (MACC) raided the home of Johor exco Abd Latif Bandi and seized 150 handbags, a luxury vehicle and RM41,000