.

Rabu, 1 Mac 2017

TUAN HAJI MB KAKI TIPU




FACE BOOK

Kalau ikut berita ni - Mangsa yang ditipu skim cepat kaya ni kata dia yakin join skim tu sebab Tim Menteri Besar Kelantan yang rasmikan...
Yang rasmikan skim cepat kaya ini ialah Nik Amar - Timbalan Menteri Besar Kelantan, negeri PAS itu . Yang bantu mangsa2 yang ditipu pulak ialah Parti Amanah dan Parti Sosialis Malaysia....
Dalam RUU 355 ada tak ya hukuman untuk orang2 yang bertanggungjawab atau terlibat dalam skim2 menipu macam ni... tak da lah kot kan sebab kes merompak macam ni bawah undang2 sivil.


Mangsa terpengaruh skim cepat kaya dirasmi TMB Kelantan














Menceritakan bagaimana mereka terpedaya dengan skim itu, seorang mangsa berkata beliau menjadi yakin kepada skim itu kerana majlis perasmian dilakukan oleh timbalan menteri besar Kelantan,  Tuan Haji Mohd Amar Nik Abdullah.





-----------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

PAS sudah jadi pengalak skim menipu dah....

Kaut diri kanan depan belakang

Kaya jangan tak kaya...

Berapa komisen nya ????

Tanpa Nama berkata...

tentera malaysia jadi bodoh mengikut telunjuk saudi membunuh rakyat yaman...ini isu penting bro...ini bkan cite dalam kain...lu kene bagi pencerahan

Tanpa Nama berkata...

Jangan la mempalitkan tahi badak pada vip jemputan. Kena paham, vip jemputan tu cuma jadi tukang gunting reben je. Dia bukan tau pun salur galur benda yang dia rasmikan. Dia hadir pun sebab setiausaha dia bagitau pukul 8 ada majlis potong reben di hotel sekian, pukul 9 pulak pergi majlis potong jambul di banglo si polan, pukul 10 ada sesi penerangan potong tangan di dewan... jadi dia sebagai vip hanya menghadirkan diri atas permintaan tuan majlis sahaja. Pendek kata, vip dijemput khas tu pun hampir sama bangang dengan makcik dan akak yang bersemangat datang sebab tertarik pada 2 benda tu: janji dapat duit dan peluang dapat bersama dalam majlis yang dihadiri vip terbabit.

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah tuan Haji TMB jgn susah hati, pas dah sepadan@sekutu dgn AMNO, polis akan simpan report saja, peguam negera sibuk cover line najib...Kah Kah kah