.

Khamis, 27 April 2017

BELI NUMBER - BANTUAN KUBUR



JANGAN POTONG STIM
NAK BELI NUMBER
apa punya kencing si jaim ni..bukan ke kat pulau besar tu ramai mata2 dari jaim?takkan benda pemujaan tetap berlaku walao ada pegawai atau mata2 jaim..teknik jaim ni dulu kala dah ada..dah banyak makam2 lama dimusnahkan..
ini teknik yg sama dipakai oleh saudi..dah banyak kubur2 lama di arab dimusnahkan dan dialaskan dgn khurafaat..yg tak khuraat ialah saudi serang bunuh yemen, yg tak khuraat ialah cgn china general nuklear telah bertapak dimelaka..tetiba melaka jd islam, tetiba pemakai pakaian menjolok mata dihukum..
agak2 tourist yg tak pakai bra tu bole dihukum tak?maklumlah ruu355 belum dibahaskan lagi..agak2 bila nak halal jakim kan hardrock cafe di tepi sungai melaka tu.. on 
KUBUR PANJANG - JANGAN POTONG STIM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/26/17






---------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Yang dalam KUBOR PANJANG tuh tengah happy ke atau tengah sakit ????

Apa kata OLOMUG JUTA JUTA ????

OLOMUG ada AP boleh ONLINE TUHAN boleh bagi jawapan.....

Ada MASYOOOKKKKKKKKKKKK....