.

Selasa, 18 April 2017

TAK ADA LEBAI - TAK ADA RASUAH





TA DE LEBAI TAK DE RASUAH
Negara kapir sweden norway finland denmark takde rasuah pasal kat sana takde Lebai PAS. Lu ingat kalu Lebai PAS ada kat sweeden, kat denmark mau tutup indrustri flim biru. lu tengok lebai tontowi, tau nak sedap je. tau nak kote keras je. bill suruh orang lain bayar puak2x nie memey bugimak. elok dicarut 44 hari on 
NEGARA KAPIR TAK ADA RASUH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/18/17





------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lihat didikan pada anak bini jge. Minta anak mengaji upah gule2. Ajak anak teman ke surau upah minom warung. Suroh anak diam suap gajet. Ajak anak cuci keta upah jalan2. Udah besar mana tau ikhlas dan empati? Ini cara suapan sebijik Najib, I help you. You help me or die in tong simen.

Tanpa Nama berkata...

Bill orang lain bayar tuh kira OTAK ANAK BUAH

Ayahanda BESAR nya Entot tak bayar pulak , terus kaboommmmmmmmm !!!!!!

Bukan bebende baru lah

Kan Melayu tuh

Kalau tanah air kampong di gadai , yang lain tuh kechik punya cerita lah....

Ada MASYOOOOOKKKKKKK , kata nya

Tanpa Nama berkata...

Kenapa hanya soal siasat Adam Rosly? Tak siasat anak menteri Nazri Aziz, ataupun anak MOI dan juga anak so Ros "the wolf of Wall Street, azalina dan ramai lagi yg hidup glamor, mempunyai Kereta berharga beratus ribu sebuah ....!

Tanpa Nama berkata...

tolong jangan salah faham..nama nasa ni hanya la pembayang je sedangkan yg menjadi maksud adalah si hadi kluk klak..hadi kluk klak berkokok kehulu hilir mengenai ruu355 ciptaan sistem sekular, ruu355 bukan hudud.dan ekornya bergelumang taik2 sotong..nasa hanya pak turut, hadi adalah presiden yg memberi arahan..lihat sarawak report, lihat saman husam..tp hadi masih buat donno..barangkali dah nak mampus agaknya org tua ini..tanda2 sudah dilihatkan, namun masih berkluk klak..barangkali mahu mengiringi haji harun jin yg mati dibumi taghut..akhir kalam, pergi mampus la haji hadi agar tidak terus2 menipu diri sendiri..pergi mampus la ulama islam yg pertahankan perompak duit rakyat..