.

Selasa, 18 April 2017

APA DIA PSIKIK MELAYU



PSIKIK MELAYU
psiki melayu simple je, semua mau free, sapa boleh bg free, dia kita sokong, masa sesuatu kerja tu susah, bg lain lain susah dulu, bila jd senang melayu ambik alik, kah kaj kaj, tak payah peluh, tak.payah susah, tak payah gundah, semua nak.free, malas, mikir pon malas, rujuk ularmak, cara. 
udah masuk syurga dapat bidadari bergetah walau dah mati, masih teringin meratah dara sunti, kah kah kah apa lagi psikik melayu yg terbaru? ya yabya audi, vellfire, big bike, mini cooper, tak sanggup mati nak nikmati syurga di bumi, pancut di audi air cond....aduh nikmat kah kaj kaj on MAT SABU DAN PSIKIK MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/18/17




-------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Betul kata nya tuh

Jadi Melayu nih mesti belajar membodoh kan diri sendiri

Tuh penting

Kerana Melayu saja tau jadi BODOH dan hidup BODOH

Lahap DEDAK tuh REJEKI kata nya

ULARMAK kata bebende MASYOOOKKK tuh REJEKI TUHAN

Kena Bahalol kan Otak baru boleh jadi Melayu

Bodoh BETUL.....

Tanpa Nama berkata...

Selamat Sambut Hari Free Loader


Negara yang paling ramai,
Negara yang paling banyak berlambak...ialah negara mana agaknya.
Malaysia ponyai paling ramai Free Loaders.
Tak perlu lah satu per-satu ada holidey disetiap negeri.
Buat satu Hari FreeLoaders dah cukop.