.

Sabtu, 27 Mei 2017

BERITA BAIK BULAN PUASAham

dulil


70 peratus penggerak Pas Selayang sertai Amanah

Timbalan Ketua Amanah Selayang, Wan Anwar Wan Ibrahim memberitahu kira-kira 70 peratus daripada ahli Pas yang aktif di kawasannya sebelum ini sudah bertindak keluar parti.
"Ramai tenaga dan penggerak strategik dalam Pas pada PRU13 (Pilihan Raya Umum ke-13) lepas telah beralih kepada Amanah di Selayang sama ada di peringkat pilihan raya, strategi, Wanita mahupun Pemuda.
"Kira-kira 70 peratus daripada mereka sudah berhijrah dari parti sejarah. Jadi, kita tidak bimbang dengan situasi jentera pilihan raya yang dimiliki Amanah Selayang. Tambahan pula, kita bukan bersendirian sebaliknya bergerak bersama Pakatan Harapan," katanya ketika ditemui baru-baru in
BERITA BAIK

BULAN 

PUASA
--------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kluar masok parti ni camana ya. gwa nak try la kalu sdap. Mcm keluar Dari lubang Yana masuk lubang Tuya ka....or... kuar mulut tupai masuk mulut mondok.

Tanpa Nama berkata...

Syukur pak lobai MASYOOOKKKKKK dapat NUR HIDAYAH Ramadhan

Alhamdulilah

Tanpa Nama berkata...

70peratus ahli PIS sudah murtad...oops! sudah keluar parti di Selayang!! ini sangat tak bagus utk kesihatan jantung tok guru HAHA. semoga tok guru HAHA terus istiqomah perkasakan RUU355 dan buat peraturan baru; kalau ahli keluar parti sila hukum penjara seumur hidup dan denda rm500k!!! padan muka derang kah kah kah.