.

Isnin, 1 Mei 2017

ISLAM JENIS APA





ISLAM JENIS PAS
bila pulau piang banjir, parti islam kata itu tuhan bayar cash. bila tempat2 lain yg ditadbir oleh pemimpin PH dilanda malapetaka, pas kata itu balasan tuhan, dilaknat allah. nampaknya rahmat allah ni terpilih pada org pas sahaja, benarkah begitu? islam jenis apa yg dibawa pas ni?? pas ni nak bagitau bahawa allah tu milik eksklusif org pas saja ke?? kalau mcm tu memang jelas parti ni mmg sesat dan bawa ajaran agama yg sesat. on HANYA UJIAN
Anonymous
on 4/30/17


ORANG LAIN BEWAK JEBON
Haha.. mmg ginilah perangai melayu haramjadah. Bila kene atas batang hidung sendiri, sumer lunak2 ja sembang. Kalo kene kat org lain, dgn biawak jebon sumer ada. Beratus tahun dah melayu begini. Bila la perangai haramjadah ni akan berubah??? X reti nak sedar diri lagi ka?? on HANYA UJIAN
Anonymous
on 4/30/17


UJIAN BELUM PEREKSA
Memang itu cuma ujian je, belum peperiksaan lagi. Dalam bi itu cuma test, belum lagi tahap exam. Kecik je tu, bukan besar. Ujian cuma kemah runtuh, kerusi terbang, orang cedera patah, kereta kecik, van dan lori je kena hempap. Itu semua takde hal bah itu. Kalau besar tahap menggigil kena tobat time tu gak cari sejadah, yang kena hempap atau terbang adalah deretan q7, vellfire, mini cooper, dan berbagai lagi kereta mewah, itu baru besaaar punya lagi menakutkan beb! on HANYA UJIAN
Anonymous
on 4/30/17





------------

Tiada ulasan: