.

Khamis, 11 Mei 2017

KEPUTUSAN MAJLIS SYURA
SEMUA 

TUNGGUFACE BOOKMajlis Syura Ulama akan buat keputusan hari ini sama ada kerjasama politik dengan KEADILAN akan ditamatkan atau sebaliknya.
Tanpa perlu menjelaskan apa-apa, kesilapan Sallehen Mukhyi dalam kenyataannya semalam sudah tidak boleh diundurkan lagi.
Tak perlu beralasan Exco kerajaan negeri mesti dikekalkan kononnya Pakatan Rakyat masih wujud sedangkan sebenarnya ia sudah lama dikuburkan Pas sendiri apabila memutuskan hubungan dengan DAP dua tahun lalu.
Pakatan Harapan sebenarnya kini memerintah Selangor apabila dua Adun Amanah bertindak menyokong Dr Wan Azizah Wan Ismail menjadikan kedudukan kerusi ketika itu 30 berbanding pembangkang 26, termasuk 13 Adun Pas.
Sallehen nampaknya memulakan langkah kiri menjadi bos Pas negeri melondehkan sisi hodohnya mempertahankan Exco mereka dek kerana dedak dan ghanimah lumayan ratusan ribu ringgit melalui ribuan jawatan lantikan dalam kerajaan negeri.
Belum lagi dikira 'dendam' lamanya dengan Azmin Ali kerana menggugurkannya dari jawatan Exco bersama Dr Halimah Ali (Selat Klang) dan digantikan dengan Zaidy Abdul Talib, Adun Taman Templer dan satu kerusi Exco diserahkan kepada KEADILAN melalui Nik Nazmi Nik Ahmad (Sri Setia).
Apa saja keputusan MSU sebenarnya tidak memberikan apa-apa kesan terhadap kelangsungan kerajaan negeri kerana yang memilih untuk terasing kini ialah Pas dan rakyat akan menghukum mereka di peti undi dalam PRU 14 tidak lama lagi.
Nak putus? 
Silakan. 
Kami dah lama tunggu sejak 1 Mei lagi!


Comments
Keadilan Rakyat Setuju,Tapi terkilan dgn Azmin Ali yg masih nak Main Wayang Haramjadah..Rakyat dh bosan dgn mainan Kartel puiiii..

Reply
8
8 hrs

Reply
3
8 hrs
Muhd Mufiz Biar Azmin main wayang banyak2..movies pun ada masa tamat...xde movies yg xhabis kan?...ada masa wayang pun kena tamat juga...hahaha

Reply
5
8 hrs
Muhd Mufiz Cuma bila?...kena perhatilah storyline dia..hahaha

Reply
2
8 hrs
Zulimran Nasution Abdullah Omar Dia cuma nak selamatkan kerusi dia bukan nak selamatkan Malaysia. Ada beza kat situ. Sebarkan

Reply
8
8 hrs
Keadilan Rakyat Byk isu/aduan yg melibatkan Geng2 malaun kartel ni..Malukan Parti.

Reply
6
8 hrs
Sesungut Besi Jernihkan politik kotor yg dibwa oleh PAS...

Reply
3
5 hrs

JANGAN 

RISAU BEEB

TAK AKAN

LARI DARI

FULUSIKOM


---------------------

4 ulasan:

UtkMaklumanTuan berkata...

Fyi
https://nuclear-news.net/2017/05/10/another-radioactive-waste-accident-this-time-at-hanford-shows-nuclear-dump-sites-are-not-under-control/

Tanpa Nama berkata...

Bila bila bebudak OTAK SENGKEK ber temu , bebende yang paling utama di bincang ada lah hal hal MARIA OZAWA dan SKODENG

Bebudak tuh dah tua , duit tak ada , tak mungkin nak berhenti kerja kat Selangor

Macam mana nak SKODENG MARIA OZAWA kalau duit WIFI pun tak ada.....

Kan Melayu Melayu tuh...

Pandang ke TIMUR MARIA OZAWA tuh di pandang terus

Sampai DHAB dengan BEWAK pun tak dapat beza dah

Nama nya pun bebudak Parti Angkot Sampah

Tanpa Nama berkata...

http://www.zerohedge.com/news/2017-05-10/venezuelan-protesters-unleash-poop-bombs-currency-collapses-995

Quote, Poopootov "There is nothing explosive in here, just our way of saying, you are useless, time to get out from there."

Tanpa Nama berkata...

mafi fulus mafi mushkil