.

Isnin, 22 Mei 2017

MAIN WAYANG KE?




SPRM DILIHAT

AKTIF

TANGKAP 

SANA SINI


Reman 9 suspek kes wang perlindungan 

di Melaka dilanjutkan





SIK KEDAH


 DI JAY BEE



TAPI

BILA NAK

TANGKAP MO1


ATAU

SEDANG MAIN

WAYANG NAK

TUTUP KESAH

ONE EM DE BI







---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Masih dalam planning itu Lankah be and untuk mengoib kan scandal kleptokrasi 1mdb dan itu langkah yang keseribu langkah sebelm najib digoibkan... maka kemaluan kemaluan perlu ditonjolkan oleh sprm slepas pru14 kes closed apapapun telenovelas itu perlu dipentaskan menjadi santapan makcik pakcik felda,tok dayak kt ulu tembeling,paney2 kat estet2... kerajaan yg ada akan digembar gembur sebagai tulus.. dan lankah najib seterusnya menipulasi dunia islam yg bliau adalah Islamic dan saudi arabia adalah sebagai landasan pementasan itu..Apa yg terpalit pada diri dia fitnah semata.. Pembangkang diglar sebgai pelampau agama ditaja oleh Georg Soros.

Tanpa Nama berkata...

nak takut2 orang aje............


kalo isu "bukan ketua lanun",
bunyi macam ITIK........nyek nyek nyek nyek....
kalo isu pasal KETUA,
terus jadi tikus, senyap terus!

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ini bukan Wayang. Ini perjuangang yang tiada berkesudahang AnaLisa simpLe.
AnaK buLan ramadhan

Perkara sensitive
TaK boLeh cerita Lebih2
BanyaK yang maraH
Nanti di KAPiR harbie aku
TaK boLeh nampaK
Kerja NASA kerja Atas Langit
Berapa terapong pakai.?
Berapa gunung hike Daki.?
Berapa ORANG staff pakai.?
Berapa miLeage cLaimed.?
Berapa Lodging hoteL.?
Berapa catering.. ?
Foods n beverage..?
Berapa negeri.?
Berapa menara.?

Hanya AllaH yg tahu
Berapa banyaK pakai.

Nasib baiK bumi bukan
Spinning BaLL
Bumi fLat earth
Bumi 🌍 datar.?
Angkuh MANUSiA
Mengukur aLam
Kesungguhan
Berbo'Ong...