.

Rabu, 10 Mei 2017

SATU PESANAN





SATU PESANAN
Tt oooo tt. Dengar bebaik aku nak pesan kat kau ni, kalau kau dah tak tahan sesangat dengan maria ozawa yang sedang menjalar kat malaysia sekarang ni, kau bawak je dia pergi pahang jumpa mufti lalu kawin. 
Selosai. Beres. Khalas. Sempena kedatangan ozawa, mufti pahang dah pesan: Marriage with foreigners permissible to avoid illicit sex on PESANAN ABANG SABU UNTUK ANAK MUDA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/10/17





---------------

2 ulasan:

air gunung berkata...

Masok jer bab con-nect(kpale bwh)terus kepala atas jadi biol.tak kira la sape2 pon.Islam ke kapir ke secular ke islamic sgt ke ustz ustzh ke jahil alim moftey ulamak ularmark hitam putih merah sarbanan kopiah jilbab burqa gondol ke TT ke..hahahahaha..bila kepala tu mengApollo siap la kao..terus saraf cecair otak jd biol berkeladak pelangi serba tak kena..kira nak meletus jer tak kira haper..wakakakaka..
Cissss rosak akhlaq aku baca TT neh..

jagalah apollo kamu sebab ia teman setia mu.tak sesekali kamu tinggalkanya walau seketika sesaat tika gempa bumi panjat pokok drive tido msok tandas gelora laut,atas tikar sujud..sayangilah ia..ia tanda kewujudan mu..so jgn buat tak tentu hala tau walau sedap tak ingt dunia..kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Mana ada PERCUMA kat negara nih donk....

Satu ROUND FREE tau....


Ingat LURUS BENDOL ke tuh , ada bengkok jugak lah....

Tuan Guru boleh punya tapi SATU ROUND sama Patin Tempoyak lagu GERMAN kira holeh sedekah ke ?????


Kok gak tau tau donk ??????