.

Rabu, 21 Jun 2017

RANCANGAN JAHAT AMERIKACILAKA KAU

AMERIKA 

KAU NAK

TERAJANG

NAJIB

Kenyataan DoJ, muslihat pembangkang

SHAH ALAM - Kenyataan Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat (DoJ) baru-baru ini mengenai isu 1Malaysia Development Berhad (1MDB) merupakan muslihat pihak tertentu untuk dijadikan buah mulut rakyat semasa sambutan Aidilfitri.

Timbalan Menteri Pengangkutan, Tuan Haji Ab Aziz Kaprawi berkata, terdapat banyak perkara yang mencurigakan dengan saman perlucutan hak sivil yang dibuat DOJ.

“Cubaan DoJ untuk memfailkan saman sivil hanya berdasarkan laporan daripada pihak yang tidak dikenali amat mencurigakan.

“Lebih mencurigakan apabila syarikat milik penuh kerajaan, 1MDB yang dikatakan wangnya dicuri tidak pernah dipanggil oleh pihak DoJ untuk memberi sebarang kenyataan,” katanya dalam satu kenyataan media, hari ini.

DoJ menfailkan saman sivil itu bagi mendapatkan kembali aset yang diperoleh melalui dana 1MDB, yang didakwa diselewengkan.

BABI KAU

AMERIKA

KAU MARAH

NAJIB BUAT

DASAR PRO

CHINA MERAH

MUSUH USA


--------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kata org tua kpg aku gila ada 40 jenis, bodo pulak ada berapa ya

Tanpa Nama berkata...

bodoh..bukan muslihat doj..52percent rakyat malaysia nak jatuhkan najib..8 negara sedang nak jatuhkan najib..pandai tul arwah tun razak didik anak sehingga terkenal di dunia..malah malaikat pun turun bersama2 hadi awang utk selamatkan najib..