.

Jumaat, 14 Julai 2017

ARAH DIMANA NEGARA INI?




PERANCHIS

Hoi TT apa kau ni tak pass sains geografi ke kecik2 dulu? Menteri ni cerita pasal perancis la. Perancis tu sebuah negara dalam eropah, sebelah Norway kat hujung teluk sebelum jumpa negara Islam Iran dengan Afghanistan tu.


ARAH MANA

Walaupun perancis paling ligat serang taliban afghan jiran dia, itu adalah sebab dia nak lindung rakyat dia sebab bukit taliban tu sebelah je jadi ramai militia taliban keluar masuk perancis ikut gunung tu, bukannya sebab perancis ikut telunjuk kanada.


NEGARANYA

Jadi sekarang ni pun perancis kurangkan sawit kita atas sebab dia sendiri, takde langsung kena mengena dengan doj yang kat kanada tu. Kau jangan nak main fitnah ikut sedap kau je TT! Doj tu kawan baik aku dulu tu, dia la yang tolong aku dapatkan job pertama, tau? on 
LAGI SATU KONSPIRASI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/12/17




--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

DOJ based kat Canada ke, bukan ke kat US? Merapu orang tulis ni. Tapi Perancis saya pun tak berapa sure kat mana. Lebih baik tanya arwah Altantuya. Abang Hisham boleh seru, kan malam ni malam Jumaat.