.

Selasa, 11 Julai 2017

BODOH LAGI BANGANG








PEMUDA UMNO

kes forex ni dibawa oleh pemuda umno azwan bro..mat perak ni bodoh tak sudah..madey dan anwar ada lah saksi pemgambilan guthrie dari tangan british, madey anwar medptkan balik tanah2 milik tanah melayu..defisit double barrel , tp guhrie dpt ditebus..


NGOK MACAM

kini ekonomi lebih teruk dari forex bnm..kali ni bukan guthrie malah felda dijual, tanah bangsa johor dijual, tanah kelantan dijual..kes najib lebih berat dari forex madey..jgn lupa dimana keeling nor yaakob?apakah anwar je sorang sbg saksi? mcm ne dgn lim kit siang? tu yg kj beriya2 suruh 3 stooges ni pencen dari politik..


KUTU BANGKAI

monkey2 najib sekarang ni mana pandai politik..kalo dah yg berpegalaman pun bodoh, apalgi dgn pemudanya..mana ts zeti, mana gabenor2 bank negara yg dulu2..dan mana hilang pak lah...atau kj sudah lupa geng tingkat 4..yg penting sekarang adalah menjatuhkan najib isteri rosmah dari jawatan perdana menteri..dakwa dan penjara mereka kat wet land sepang sb bole berkolah kat paya..lagi lama najib jd pm, makin menjerut lehernya on 
BERITA AMAT PENTING
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/10/17





--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hukum dan agama telah dikuasai oleh orang yang berwang dan menjadi permainan untuk terus berkuasa.

Yang miskin dihakimi, Yang kaya dilindungi. Akhirnya, yang kaya dan kuat terus berkuasa, yang miskin dan lemah terus merana.