.

Selasa, 11 Julai 2017

KAKI BODEK NAJIB





BRO BODEK 

Naib ketua pemuda ni pun sesuai dicalonkan utk anugerah joker of the year sama mcm perwakilan pas dari johor yg cadangkan lebai hadi jadi penasihat dymm tuanku agong. 


BRO NGOK 

Serious! Tahun ni mmg meriah dgn kaki bodek buat lawak jenaka, terhibur la jugak hati walaupun poket makin tiris dek kenaikan harga barang. errr... by the way tolong cakap kat mat bro tu- najib bukan NEGARAWAN tapi dia PENCURIWANG dan NEGARAHILANGWANG on 
MAT BRO BODEK NAJIB
Anonymous
on 7/10/17


MELOYA 

combination antara ayat di atas dan gambar muka mamat tu telah menyebabkan saya meloya lalu muntah hijo.. on 
MAT BRO BODEK NAJIB
Anonymous
on 7/10/17


SAPU WANG 

Mungkin dia ni lupa makan ubat pagi tadi....itu yang cakap merapu....atau mungkin dia fikir makna NEGARAWAN bermaksud SAPU WANG NEGARA....kan...kan...kan on 
MAT BRO BODEK NAJIB
Anonymous
on 7/10/1






---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aii, cina tembam sudah sondol lu punya muntut masih lagi mau bodek ka?
TT bgitau lebih baik hantuk itu kepala pd tiang jamban dn kasi basuh sikit itu muka dgn kencing ahjibkor. Cukup la jadi milayoo bangsat!@#$

Dulu hindu di panggil paria
Cina dipanggil singkeh

Kini milayoo dipanggil
Barua pd Cukong dn pd Lanun Bugis?!~~[@#!!~%