.

Selasa, 25 Julai 2017

BUKTI TAK ADA LEHER






BUKTI 

TAK ADA

LEHER

Ini bukan gemok tt. Gemok tu bahasa kampung. Kalau kau balik kampung barulah kau dengar orang sebut perkataan gemok. Atau kalau kau pergi kampung nelayan di marang ganu tempat haha bolehlah kau pergi motel makcik gemok. Yang dalam gambar ni bukan makcik dari kampung. Ini first lady of malayxia dari presint putarjaya. Ini obis. 
on KALAU INI BUKAN HODOH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:11 PM



-------------

3 ulasan:

Pencolekhangek berkata...

Selalu orang macam ni sakit lutut dan tumit. Tak cayo cubo tanyo. Setakat ni bini pi em yang paling gomok di Malaysia!

DIDI KOTA BELUD berkata...

Diingatkan.. Binatang yg takder leher adalah BABI... cara nak bunuh..ikat gantung babi eh... Ambil buluh runcing...cucuk am am kena jantung eh... Dia mati kekeringan darah.. Tak caya jom cubo PRU 14 ni... Hehehehhe

Tanpa Nama berkata...

Banyak sgt makan duit haram kot