.

Ahad, 2 Julai 2017

DARI TUKAR TIUB




WAJIB

Kau mmg anak jantan biduanda la tt bila kau tawarkan diri utk jadi PM malaysia selepas najib rosmah. Aku sokong kau. Ni cadangan aku kalau kau jadi pm: 

TUKAR TIUB

1. Tukar bendera dan lagu kebangsaan. 
2. Tamatkan elaun raja2 melayu, suruh diorang cari kerja. Kalau nak nampak beza sikit dgn rakyat biasa kau kasi topup touch n go sebulan 50hengget dah laa. 
3. Rombak sejarah malaysia, tulis yg baru, bongkarkan semua yg tipu2 tu. 
4. Kau wajip bicarakan semua kes pecah amanah. Yg lain hal tu kau pandai2 la bincang dgn menteri kabinet kau. 

LAKUKAN

Tapi yg 4 tu wajib didahulukan. Sekian t.kasih on SELAMAT HARI RAYA DARI RAJA MENDELIAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/2/17


PENDEKAR

Selamat Hari Raya tt. Ko ibarat pendekar yg berani menongkah arus. Ko permata yg cerah mendamaikan hati yg murung. Ko cahaya yg terang ibarat hutan terbakar mlm yg menyinari gelita. Ko adalah ..... bla bla bla.. puji ko byk2 pon bkn dpt dedak. Baik gua ampu Q7, untung dpt Q6. on 
SELAMAT HARI RAYA DARI RAJA MENDELIAR
Anonymous
on 7/1/17



TONTOWI

Kalau tt jadi PM, sapo lak timbalan eay. Ado yg ngobakan Puan Hajjah Rosmah dongan botih yang gomok pendek akan cross-over .. di lantik sebagai senator kamdian jadi TPM. Montori Pornorangan pulo adolah Haji Tontonwi .. haji ni byk pengalaman nonton filem German. Camtu lah crito eay. on 
SELAMAT HARI RAYA DARI RAJA MENDELIAR
panglimo potaseh
on 7/1/17

-





------------------

Tiada ulasan: