.

Selasa, 4 Julai 2017

LAPORAN SUKOM 98






TAHUKAH

SUKOM98

LAPORAN

KEEWANGAN

SUKOM 98

MASIH BELUM

DIBENTANG

KE PARLIMEN

SUKAN SEA 

TELAH SAMPAI


SUKAN SEA

JUGA DAPAT

DANA ORANG

RAMAI

BILA AGAKNYA

LAPORAN

KEEWAGAAN 

SUKAN 

SEA 2017

AKAN

DIBENTANG

KE PARLIMEN

MARI KITA

BERTARUH

SEKARANG!





-----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Yes.. kalo ikut pengetahuan Isey, yach wajib dibentangkan tahun 500 pd hari akhirat kelak. Selagi idup atas mukabumi ni, sampai berjuta kali mampos, tak akan dibentangkan punya.

Duit rembat pun entah kemana.

panglimo potaseh berkata...

KJ tengah sibuk crita nak jadi tuan rumah komonwel sekali lagi .. kontrak biliyun woo .. bina stadium, kampung sokan.

Polik nyo nogori lain buek sukan kek stadium kocik jo .. kito stadium sogodang gajah. Tengok stadium shah alam, bukit jalil mano ado guno .. main bola pon kek padang Selayang .. cilako tak abih2 molahap duit rakyat.

Tanpa Nama berkata...

Kalau benar ente cakap sukom 98 masih belum dibentang sejadah untuk pemimpin Islam negara ana, yang syumul lagi suci seperti testimoni nenek gembala lembu kondo, maka ente mestilah mencadang supaya negara ana stubuhkan lagi sebijik kepala bapak special task force menyiasat kenapa karpet itu belum dibentang, kemudian sebijik lagi mangkok hatok special task force siasat siapa bangla karpet itu, selepas tu lagi sebijik pulak special task force untuk recommend langkah seterusnya iaitu sebijik lagi special task force untuk siasat balik apa yang special task force pertama dah siasat, dan seterusnya... Yang penting member yang perlu di I hep u, u hep mi, dah diberi kerusi pengerusi special task force untuk makan elaun segera pulohan ribu ringgit. Conclusion siasatan bolehlah dihampar atas karpet tahun 2098 selasa depan. Kalau tak jawap dalam 24 jam, ente boleh saman.