.

Selasa, 4 Julai 2017

USTAZ KENTUT BERAK PULA





LEPAS

Minta TT jangan lagi siarkan taksirah Ustaz benggong ni. Malah mutu beberapa wacananya sebelum ini yang disiarkan adalah rendah sekali tidak merujuk pada realiti, dia asyik syok merujuk pada ulama2 purba yang tidak memiliki ilmu sains sosial untuk menjelaskan fenomena masyarakat. 


KENTUT

Beliau mengguna kaedah yg apa yg dia bicara itu adalah benar dan bagi mengkukuhan hujahnya dia akan sering sebut nama Allah atau nama Nabi Muhamad sedangkan hujahnya tidak merujuk pada realiti. Malangnya tiada sesi soal jawab dan jauh sekali ada soalan yg kritikal tentang apa yang ustaz benggong ini curahkan kepada audiense yang agakanya terngagah atau melopong atau bergelak mendengar lawak2 bodoh dia yg sering bernuansa seks.


BERAK PULAK

 Ustaz ni guna one way atau unilateral communication, stail yg selalu digunaka oleh ustaz2 kini.Topik paling banggang yg dibicarakan ialah topik KENTUT dan adanya kaitan dengan menjanakan pahala. Punya banggang punya pendakwah bebas ni. on 
SUSAH JADI MELAYU
Publish | Delete | Spam
UNCLE RAMLI
on 6/23/17

USTAZ

AL-KENTUTI





------------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mana ada ust atau ustazah atau menteri2 yg berani buat two way communication? nak mampus kalo org tanya nanti nak jawab apa?kalo ust2 ustazah2 tv 9 ke tv hijrah ke, penonton siap dijemput lagi, kemudian disediakan soalan..lagi pun, masa belajar dulu mana ada pakai otak nak fikir itu ini..ngaji dulu dok mengafal je..pastu marahkan yahudi sb buat teknologi yg lalai kan muslim walhal dlm dunia ni mana ada teknologi muslim..lihat saudi negara islam terkaya didunia, bkn buat senjata malah beli senjata dari syaitan taghut yg selalu dicanang2 oleh parti lebai lagi malang pas..

Tanpa Nama berkata...

Btol lah tu apa yg di ckp oleh ustaz tu TT.
Bab ni saya tak setuju dgn pendirian anda.

Tanpa Nama berkata...

Betul la apa dia cakap.. Apa masalahnya.... Bangang punya tt

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan ustaz. Penceramah pun bukan. Terang2 mamat ni cuma seorang pelawak. Elok bertanding maharaja lawak.

Tt sila jgn siar video mamat ni lagi, takdak nilai tambah langsung utk buat pedoman. Baik kita fokus tibai najib lagi bagus.

Tanpa Nama berkata...

Bangsa lain berjuang utk kebebasan apa yg dipanggil Freedom Fighter tapi kita tersengeh-senggeh bicara tentang Kentut.
Tu sbb mereka senang dijajah malah disondol oleh pemimpin sendiri. Dgn Lebai Sotong pun boleh akur demi Tuan Guru yg kasyaf. Janji ada hadis ada firman.
Bro, gila ada penawarnya, jika bahalol cium kentut Jo lo le.
Ayamnya terlepas, tangan bau taik.

Tanpa Nama berkata...

Kalo bab kentut berak ostaz ni fasih. Cuba tanya 1mdb najib apo status? Mesti ke laut. Imam khomeini gelar ostaz lagu ni sbg olamak ul haid wal nifaz. Begitu juga mufti kelantan pahang perak n rakan yg sewaktu dgn nya. Kahkah

Tanpa Nama berkata...

tang mana salahnay yg ustaz ni cakapkan . apa tt dah tampal kalimah/asma nama allah/muhammad dalam jamban berak/melancapnya. kalu x paham jumpa ampunya diri yg mengeluarkan hujah bukan serang ala tt.kalau otak dah mereng jangan bawa org lain mereng sama. ingat pesan org lama " buah buzsuk yg jatuh ketanah atau daging yg berbau tetap ada yg menjamahnya* paham x maknanya. kalu x paham apa aku peduli.