.

Selasa, 4 Julai 2017

SIAPA BERSUBAHAT DENGAN AMERIKA





RAKYAT

SOKONG

TOK AJI


Tuan Haji Mohd Puad mahu kerajaan siasat dakwaan dalang DoJ dari Malaysia

Kerajaan perlu menyiasat dalang sebenar disebalik tindakan saman sivil Jabatan Kehakiman (DoJ) Amerika Syarikat berhubung dakwaan terbaru melibatkan AS$4.5 bilion dana 1MDB yang diseleweng.
Ketua Pengarah Bahagian Hal Ehwal Khas (Jasa), Tuan Haji Mohd. Puad Zarkashi yakin dalang terbabit datang dari Malaysia dan individu sama yang membuat aduan berkenaan kepada pihak berkuasa Amerika Syarikat.
“Saya minta kerajaan siasat, siapa dalang ini dan hendaklah diberitahu kepada rakyat. Saya yakin ada dalang dari Malaysia. Sebab itu DoJ masih tidak mengemukakan sebarang bukti, dokumen dan sebagainya.
SIASAT

SIAPA DIA

BERSUHABAT

DENGAN DOJ

NAK 

TERAJANG

NAJIB 

PEMIMPIM

ISLAM SYUMUL

LAGI SUCI

LAGI ALIM

LAGI WARAK

TAK PERNAH

MAIN JUBUR

ALTANTUYA


KAH KAH KAH



--------------------

2 ulasan:

zaharuddin Ahmad berkata...

"Dalang" disebut patut diberikan penghargaan tertinggi...kerana dapat mengenengahkan ketirisan dan penyelewengan yang dilakukan olih "band of thieves"....
Tuan haji sepatutnya bersama-sama membongkarnya ..bukan melindungi pemungkaran tersebut.....
Seharusnya tuan haji patut sedar..bahawa....tuan haji sama-sama bersekongkol dengan "band of thieves"....
Tuan haji sebenarnya...penipu/PENGHIANAT bangsa sendiri.

Tanpa Nama berkata...

tuan haji puad ni orng bangsa apa bro??kalo si sharir tu pun makan duit 1mdb, kalo haji2 dlm pas pun makan duit 1mdb, apa cite lak nak siasat 1mdb..kanti mantoi bro..saman doj lebih besar dari saman haji hadi kluk klak keatas sarawak report..doj mesti dtg london punya kalo haji kluk klak bwk suami najib rosmah..mampos laa..err duit spad ada lagi ke??atau tgh sibuk nak terbitkan album ziana zain yg baru..memburu fulus ditakhta spad..padan muka spad..dulu bag9i tayar free je pun pastu sokong bn umno..padan muka..