.

Rabu, 5 Julai 2017

MANA LAPORAN SUKOM98









 MANA

Kalau benar ente cakap sukom 98 masih belum dibentang sejadah untuk pemimpin Islam negara ana, yang syumul lagi suci seperti testimoni nenek gembala lembu kondo, maka ente mestilah mencadang supaya negara ana stubuhkan lagi sebijik kepala bapak special task force menyiasat kenapa karpet itu belum dibentang, 

 LAPORAN

kemudian sebijik lagi mangkok hatok special task force siasat siapa bangla karpet itu, selepas tu lagi sebijik pulak special task force untuk recommend langkah seterusnya iaitu sebijik lagi special task force untuk siasat balik apa yang special task force pertama dah siasat, dan seterusnya... 


SUKOM98

Yang penting member yang perlu di I hep u, u hep mi, dah diberi kerusi pengerusi special task force untuk makan elaun segera pulohan ribu ringgit. Conclusion siasatan bolehlah dihampar atas karpet tahun 2098 selasa depan. Kalau tak jawap dalam 24 jam, ente boleh saman. on 
LAPORAN SUKOM 98
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/5/17




------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Uncle tt mungkin boleh tolong kami budak baru belajar jangan jolok kami di luar pagar ke, dalam bilik hotel ke, sakit doh, cuma boleh hasut kami, itupun kalau kami mau sahut bila pakcik panggil, tapi pakcik tt boleh tolong research dan senaraikan semua suruhanjaya raja dan semua special task force ikut tahun ditubuhkan, sejak merdeka, macam banyak je, dan mungkin ada MP boleh beri angka belanja semua tu, macam banyak je, boleh buat kami terhasut ni uncle tt!

Tanpa Nama berkata...

sato, dah kena cap NFA
doa, dah kena OSA
tega, dah kena KUBUR, jenazah dah GHAIB!?!?!?!?!?!?!?