.

Khamis, 6 Julai 2017

MEMBALAK BERSAMA ULAR MAK






MEMBALAK

BERSAMA

ULAR MAK


FACE BOOK

[PAS BAGI SEJUTA EKAR HUTAN KELANTAN KEPADA SYARIKAT CINA YANG KONONNYA MUSUH ISLAM]
PAS serah hutan Kelantan seluas sejuta ekar kepada syarikat Climate Protector Sdn Bhd.
Tokey syarikat tu org cina nama Tan Too Siang.
Syarikat tu pula disenarai hitam oleh bank negara.
Beginikah cara urus kerajaan cara Quran?


Comments
Mohamad Zaki Zakaria Umno rekemen kot...
Reply
4
9 hrs
Shazlan Syah Hahahahaha..kene setepek
Reply
1
9 hrs
Roslee Nor Cina MCA kot .. takpun ahli DHPP
Reply
2
9 hrs
Hidup Gerila cina Dap jah tokleh. cina lain boleh.
Reply
2
9 hrs
Abdul Qowiy Tan too siang kafir zimmi
Reply
1
9 hrs
Rosli My Ada masyuuuk tu. Berbeza dari zaman pemerintahan ATGNA
Reply
1
8 hrs
Achmad Abdollah itulah cara pas.. orang lain tak boleh tapi mereka boleh..
Reply
2
8 hrs
Latip Yahya Heran juga.. Tapi kita tunggu penjelasan menteri besar kelantan dulu.
Reply
1
8 hrs
Sabihuddin Abu Bakar Kalau ade penyelewengan lapor pada SPRM. Jangan cakap je
Reply
2
8 hrs
Munawaruddin Othman Kerja terbaru 1G,klu bjaya byk la dpt dedak dari Dap..hehe
Reply
2
6 hrs
Lamin Siamir kena sontot bukan masalah salah laku macam rasuah. tapi lebih kepada masalah tidak faham syarikat ponzi/scam/cepat kaya ni berfungsi. 

Kalau rakyat biasa yang kena sontot, kita boleh faham la. tapi kalau kerajaan yang sepatutnya ramai cerdik pandai pun kena sontot. siapa lagi yang mahu diharapkan untuk membela rakyat.
...See More
Reply
2
3 hrs
Zahir Manan Kebebalan yg nyata...try tanya geng2 lebai ni..diorang paham ke idok pasal cryptocurrency, blockchain technology, syariah compliance...jgn duk pikir dedak je
Reply
1
8 hrs
Norhayati Abdul Rahim Kalau kita benci pada seseorang jgn sampai tidak adil dlm membuat pertimbangan... selidik dulu... jgn percaya kpd org2 yg berniat jahat...
Reply
1
7 hrs
Fierozz Sasmes baru saya tahu BNM b

------------------

Tiada ulasan: