.

Jumaat, 11 Ogos 2017

BODEK JANGAN TAK BODEK









FACE BOOK


Zunar
16 hrs
Beginilah rupa MAH, hasil lukisan kartunis yang dapat dana dari kerajaan. Apa komen anda?


Abdul Mutalib Abu Aliff Comey hasil tangannya
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
Ariff Eye Ahmad macam kenai saja stroke
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
Rosnizam Othman Hahahaha
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
Azmi Ghouse cincin takdak.. tak cukup hun...
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
LikeShow more reactions
Reply
2
16 hrs
Manage
Hamz Hamzah Mzah Cun cun...tapi tak da cincin pulak ..
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
Ibnu Zatussalasil Lawa, hahahaha...
LikeShow more reactions
Reply16 hrs
Manage
Khairul Faizi Bin Omar berapa kali dia operate muka tuh?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
LikeShow more reactions
Reply15 hrs
Manage
Zulhilmy Mokhtar Kartunis MiKi boleh lukis lebih cun dari ni!๐Ÿ˜œ
LikeShow more reactions
Reply15 hrs
Manage
LikeShow more reactions
Reply6 hrs

----------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bila dpt duit drp kerajaan........taik pun bau wangi! Tiada yg mengherankan

Tanpa Nama berkata...

zunar tolong jgn fitnah..itu bukan rosmah..itu dah macam rupa isteri pemimpin china..mata sepet..kartunis makan upah kerajaan ni memberikan gamba semiotik..tak mungkin rosmah..atau mungkin itu rupa arwah altantuya sekiranya beliau berusia tua..

Tanpa Nama berkata...

Alaaa abang zunar takyah jeles la. Benda camtu takyah la sampai nak muatnaik kat internet. Tak baik sebarkan barang yang direka2 dan dibuat2. Ini boleh bagi malu pada banyak pihak. Mufti Perlis mungkin boleh nasihat abang zunar supaya jangan jeles sampai viral kat fb. Karikatur kak ros yang pelukis ni buat nampak cantik sebab dia dah Photoshop, tu jer rahsianya, jadi abang zunar takyah jeles2 karikatur kak ros yang abang zunar buat nampak tak cantik macam ni OK?

Tanpa Nama berkata...

Untuk pengetahuan zunar dan tt, ini adalah satu langkah kawalan kerosakan (betul ke terjemahan untuk damage control?) yang terpaksa dibuat dengan tergesa-gesa oleh balaci suruhan rosmah, supaya rosmah tetap dilihat anggun comel bergaya dengan wajah suci murni bersih, demi mengekalkan rasa kasih sayang dan kecintaan yang tidak berbelah bagi penyokong bn dan rakyat am terhadap nenek hajah tersayang model ikutan first lady yang syumul bertadarus lagi pandai bershopping bijak berset rambut serta hebat berpermata, setelah media melaporkan satu berita yang agak mengejutkan dan boleh menyebabkan ramai penyokong sebelum ini perlahan mengelak dan menjauhkan diri dari rosmah...
Nightmare Safari: Grandmother Attacked and Killed by Hippo During Family Vacation.
Suatu saman mahkamah dijangka menyusul...