.

Jumaat, 11 Ogos 2017

DENGAR NASEHAT TUAN HA HA





DENGAR

Tilik punya tilik, alamat yang keluar ialah si cino tembam ni takkan ditangkap kalau harapkan polis, macc dan sistem pengadilan malayxia. Sebab apa? Melayu. Melayu pegang semua tu. Melayu kepala semua tu. Melayu chip semuanya. 

NASEHAT

Jadi tunduk melayu je la. Takkan berdiri tegak dan segak bagaikan laksamana. Tunduk dan terus tunduk, layu dan terus melayu. Tak pecaye? Dah begitu banyak punya cilok, begitu banyak punya kelentong, begitu banyak punya alasan tak munasabah, begitu banyak punya ayat putar, ayat u turn, ayat konflik sesama sendiri, begitu banyak punya duit, sampai bilion beb, BILION tu! 

TUAN HA HA

Tapi masih ada melayu layu terus melayu tak dapat tegak yang cakap begini: Give 1MDB a chance to do damage control, says PAS leader. Kahkahkahkahhhampehhhh jahanam kita dengan orang takde tulang belakang macam ni! on TANGKAP CHINA TEMBAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/9/17






---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Akibat tersangat gumbira dengan parti pas yang dah mula sokong tindakan dia dan 1mdb, serta majoriti orang melayu yang masih tunduk melayu tak berani melawan mana2 pemimpin mereka yang cukup banyak bukti salah laku, haji najib pun terus tulis surat rayuan untuk macc pergi serbu ofis exco pulau pinang dan tangkap exco tu tanpa tunggu lama hari ni jugak. Oh gembira nya laki najib!