.

Jumaat, 11 Ogos 2017

IKUT KATA PENASEHAT






PENASEHAT NASEHAT
JANGAN TANGKAP
Sebenarnya najib dah nak sign surat sokongan untuk polis tangkap jo lo cino tembam tu, tapi tup tup tak jadi pulak dah. Last seken haji najib dapat video call, tuan penasehat bagitau yang dia dah puas hati isu 1mdb sebaik selesai dengar ayat2 arul kanda. Melompat2 la najib penuh gumbira, terus deraf surat sokongan untuk tutup kes pulak, disertakan dalil penasehat! 
on TANGKAP CHINA TEMBAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/10/17





--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lepas tu, akibat tersangat gumbira dengan haha yang dah puas hati, haji najib pun terus pulak buat surat rayuan supaya macc hari ni jugak pergi serbu ofis exco pulau pinang dan tangkap exco tu tanpa tunggu lama. Oh gembira nya!