.

Khamis, 3 Ogos 2017

KES PELIK LAGI MENGHAIRANKAN






NAJIB

PRESIDEN 

PARTI UMNO

UNITED 

MALAYS

NATIONAL

ORGNISATION

SLOGAN 

HIDUP MELAYU

BERJUANG

UNTUK 

MELAYU

JHO LOW 

SAEKOR CHINA

MACAM MANA

PARTI 

KETUANAN 

MELAYU

BOLEH DITIPU 

OLEH CHINA

PELIK HAIRAN

BANGANG

BODOH

KAH KAH KAH







--------------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Itulah parti gerombolan. Berpura2 juang utk melayu krn nak dpt undi makcik, pakcik dan puteri (bodoh) umno. Tapi pada waktu sama bersekongkol dgn tokey dan cina tembam utk isi kantung. Bila la bani meLAYU nak sedar

Tanpa Nama berkata...

mana pernah UNITED?
sejak bila?

UNITED fulus, gerenti ada!
united malay, tak pernah ada!(ELEK ajer................)

dulu, sekarang dan selama lamanya,
sampai hari boomi kiamat?

p.s. syor tukar United Mani kot?

Tanpa Nama berkata...

mari betulkan nama singkatan UMNO dulu...

bukan UNITED MALAYS NATIONAL ORGANIZATION
tapi UNITED MANI NATIONAL ORGANIZATION


HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR

Tanpa Nama berkata...

Pemimpin macam Najib ini kalau kat US dah lama jatuh. Aku teringat kat Nixon, Presiden US dulu. Masa tu aku masih sekolah. Tapi tau lah zaman dulu tak banyak pilihan. Arwah ayah aku pula suka benar nonton berita tv. Kalau dia dah nonton berita, kita tak boleh tukar channel lain lah. Tukar channel lain pun masih juga siaran RTM, TV2.

Satu malam tu aku tengok berita Nixon keluar tv, kononnya dia tak akan letak jawatan walau apa pun terjadi. Tapi berita malam esoknya, Nixon dah letak jawatan. Aku masa tu walau pun budak lagi tapi punya rasa ingin tahu kenapa itu terjadi.

Hanya setahun dua yang lalu baru aku jawapannya dari siaran Astro History Channel. Seorang butler kulit hitam yang pernah bekerja di White House berkata, suatu malam dia masuk ke Oval Office. Dia nampak Nixon sedang terbaring di sofa. Bila didekati, dia nampak Nixon sedang menangis.

Bila tanya kenapa Mr Presiden menangis, Nixon kata dia sedih kerana para pegawai kerajaan tak nak jumpa dia. Jadi Nixon kata, dia tak dapat nak jadi Presiden lagi sebab dia kena pulau dan nak letak jawatan.

Tapi di Malaysia, Najib dapat terus bertahan kerana adanya sokongan dari mafia Kota Belud iaitu Salleh Keruak, Rahman Dahlan dan Pandikar Amin Haji Mulia, dan sokongan dari para samseng Nazri Aziz, Noh Omar, Jamal Jamban dan lain-lain.

usop ali berkata...

Dulu kini n selamanya melayu macai sentiasa bodoh disebabkan duit duit duit....rakyat pergi mampus..janji anak bini nya senang lenang....inila cara hidup macai..haram ketepi...janji acok.....hahahhaa...jangan marah tt

DIDI KOTA BELUD berkata...

Melayu yang paling bodoh.. Yang ada dalam umno... Bukan ape der... Alien kat planet Saturn pun letak negara mana yg tak boleh lawat... dua je... Israel dan malaysia.... Kakakakkaa