.

Selasa, 1 Ogos 2017

SEMUA SALAH ROSMAH




HUTANG

Ini rahsia Najib dan IPIC. 
1. Bayar melalui personal akaun offshore direct kepada Tok Arab.
 2. Guna term derma dan bukan bayar hutang. 
3. Jika bayar guna cash MOF Jho Low akan dihantar dalam tong drum bersimen. 
4. Semua simpanan 1MDB dalam bentuk UNIT sudah cair dalam poket Najib. 

JANJI

5. Harta 1MDB dan Riza Aziz dan Jho Low yang DOJ sita telah disantau Rosmah.
 6. Hanya Najib boleh perabis saki baki duit 1MDB yang ada untuk bukan tujuan peribadi. 
7. Rosmah akan guna veto curi semua saki baki duit 1MDB tersebut untuk shopping dan suntik botox. Ini termasuk kutipan cukai GST 6% daripada setiap rakyat Malaysia berjumlah RM40b. 

TAK BAYAR

8. RM dalam poket korang adalah duit Rosmah Mansor. Semua duit itu hak peribadi RM. Tugas rakyat Malaysia ialah bayar hutang Rosmah Mansor. on 
NAJIB KENA SABOTAJ
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:25 PM



KERANA

Cehhh. Ini semua kerana nazri. Walaupun kita ramai kutuk nazri sebagai gangster yang suka buli untuk dapat apa kehendak dia, tapi sebenarnya jauh dalam jiwa nazri wujud juga satu sifat lembut umpama pondan yang tak sanggup tengok orang sarawak yang cantik lawa jadi mangsa cukai bilik hotel bila mereka berduyun datang kl bershopping sakan. 

NAZRI

Jadi bila nazri kensel cukai bilik hotel last minute (atas nasihat najib yang sangat suka bersenangan dalam bilik hotel jadi rekod cukai bilik akan dijumpai oleh rosmah, kantoi lagi!) maka tak cukup la duit hasil cukai yang masuk untuk menampung bayaran berperingkat hutang 1mdb untuk hujung julai, untuk hujung disember OK cukup masa nak kumpul. 
on NAJIB KENA SABOTAJ
Anonymous
at 4:28 PM


SALAH

Bukan salah Najib! Najib innocence until proven guilty. Dateline Tok Arab IPIC bayar hutang RM2.6b Najib sudah langgar! Tspi ini semua salah Rosmah sebab bayar botox injection berlebihan. Dateline kedua jangan harap boleh bayar sebab salah Rosmah juga bayar hutang shopping kat Bali dan Perth. 

ROSMAH

Najib suci dari dosa sebab dah diampunkan oleh Haji Hadi secara online. Jika berminat boleh call PA Haji Hadi. Valet Taubat Nasoha Haji Hadi and the Geng Ustad. on 
KERANA NAJIB
Anonymous
at 3:42 PM



---------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Apakah sebabnya buku G25 diharamkan? saudi = wahabi = ektrimisme = "pusat keamanan" = tanah putrajaya = hutang ipic ??? arab sekali lagi nak derma demi alasan keamaman pulak le tu. dulu derma rm2,600,000,000 utk lawan is.