.

Khamis, 10 Ogos 2017

TIPU TIPU TIPU





FACE BOOK

KANTOI !!!.. Portal Barisan Nasional (BN) sendiri yg laporkan "500 ambulans KKM bernilai RM400 juta".... tetapi pembangkang juga yg disalahkannya..
Beginilah sikap kecelakaan Umno/BN yg suka kencing berak bersepah-sepah, orang lain yg dituduhnya.



Albert Rain Yg bengap je yg dok sebarkan...dah tau x logik siasat dulu... semua benda nak dipolitikkan.
LikeShow more reactions
Reply
2
3 hrsEdited
Manage
Sherman Ghøst Tan Kalau sebiji 800 ribu, saya harap ambulans ni boleh terbang atau jadi Transformers.
LikeShow more reactions
Reply
12
3 hrs
Manage
Danial Zaini Ambulan terbaru ni pakai model Toyota Vellfire yg dah fully modified siap tebobus.. So harga RM800k adalah masih murah jika dibandingkan dgn negara Isketambola yg boleh mencecah 1juta pound sterling... 
#wow
LikeShow more reactions
Reply1 hrEdited
Manage
MohdNorddin Baharuddin Aku di beritahu oleh kakitangan UMNO sendiri bagaimana orang UMNO untuk kekal KAYA..formula mereka mudah... 1+1=11.
Hah, mana datang 1+1=11?
9 masuk kocek, 2 lagi untuk peruntukkan sebenar.
...See More
LikeShow more reactions
Reply
4
2 hrs
Manage
Ajib Uda Lohong Rasanya model ambulans yg JAMAL TOILET bwak aritu lagi mahal kot,sebab yg tu siap ada pakej bilik air/JAMBAN dan 1set komputer untuk main Wukong beserta dengan seorang misi dari seberang yg hanya pandai membancuh Coffee mix


----------------

1 ulasan:

zaharuddin Ahmad berkata...

Adakah serbuan MACC terhadap syarikat milik anak beranak
DrM. ..itu secara kebetulan.....?????
Atau ..ingin mengaburi hal sebenarnya...????