.

Isnin, 7 Ogos 2017

TOK ARAB KERJA MENIPU






 FACE BOOK

Orang Malaysia ni, pantang tengok orang pakai jubah, serban besar, bangsa Arab pula, terus diangkat ulama besar..
Di Malaysia, tukang kebun pun diangkat sebagai ulama. Tidak hairan, Pak arab penyamun pun diangkat sebagai Syaikh..


Irtihaly Awwal Wah.. Ada juga kat sebelah tu yer
Manage
Nazri Kadir Betul ke kat sebelah tu orang yang sama Tuan?
Manage
Rizal Mohd Rizal Rasanya org ni pernah hadir masa anjuran pas, time tu nak dekat pru... Patut lama tak nampak. Setiap program pas ada jer.... Tiba2 je ada, jadi kami tak pikir apa.. Sbb mgkin niat nak tolong jentera pas..
Manage
Abdul Falakh Zafrieyl Asyik mengangguk je masa berqasidah, ulamak jadian pon dianggukkan jugak.
Manage
Muiz Mazri dah lama lah mamat ni duduk dalam tu

Reply
1
13 hrs
Manage
Mohd Redzwan Sheikh Yussamir Yusof dan guru Zulhafiy Zolkipli

Ini bisnis yang ente cakap itu hari

Reply12 hrs
Manage
Yussamir Yusof Hahaha Mohon berbaih dgn aku cepat

Reply
1
12 hrs
Manage
Mohd Redzwan Yussamir Yusof kau tak pakai serban besar gini yus. Kalau tak, sure ramai dah follow kau. 

Misai pun takdak, apatah lagi jambang. Hahaha

Reply12 hrs
Manage
Yussamir Yusof Hahah kau menghina syeikh alhabib almaulana Yussamir

Reply
1
12 hrs
Manage
Mohd Redzwan Yussamir Yusof hahahaha. 

Mohon buat kocing lepas ni,
...See More

Reply12 hrs
Manage
Abdullah Syamil Ahmad ya sheikh al habib maulana Yussamir Yusof..duduk2..nk urut nii

Reply9 hrs
Manage
Yussamir Yusof SubhanaAllah. Semoga anak2 mendapat cahaya dan barkah. Urut lagi urut lagi urutttt...


--------------

Tiada ulasan: