Khamis, 23 November 2017

APAM MASAM BADAK BIRKIN






APAM MASAM

BADAK BIRKIN
Sedap sangatkah apam masam Badak Birkin tu? Kalau dijual kat Chow Kit, boleh laku ke? Kalau bagi kat aku, jangankan FREE, bayar aku dengan duit pun tak aku hingin!!! Baik pakai tangan je. Kah kah kah kah kah on 
RATU GUCCI DAN RATU BIRKIN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/22/17





------------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Lain padang lain belalang bro Apam masam badak Birkin baunya shahdu lagi dibau lagi Lal Lal Lal shahdu agu shuka yg masam hancing aah nafsu ku bergelora uuh lagi ganas lagi buaaaas.

Awanama berkata...

Hang blom kene ayaq bacin badak lagi.. isap tetek bacin pun payah Bang Jib nak tinggai..

Mengkala kena kat hang, cakap tak lalu pulak. Kene sekali, bengong selamanya.

Awanama berkata...

Ada pelbagai jenis apam dan tiap jenis apam ada yg pakar jemis apam tersebut...apam altantuya and jenajin kena tanya mo1,apam german tanya tontowi,apam badak pun mo1, apam bini org kene tanye ketua integriti,apam fiqah kene tanye moktar senik..biarpun apam masam tp enak didalam...kih