.

Rabu, 23 Mei 2018

INI JAWAPAN - APO DIO ITU?







KETIKA BERSIH 5

DI LUMUT

 DATUK SERI JAMAL

TUNJUK SAMSENG

SEKARANG

ISHAM RAIS

AKAN AMBIL

TINDAKAN


NUMBER MOTOR

ORANG JAHAT INI

AKAN DICARI

TUNGGU JANGAN

TAK TUNGGU


9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah masa utk balas dendam rupanya, keji kau tt.

Tanpa Nama berkata...


bro TT.. dia org nie kan, klu ditangkap dan dihukum bersalah.. rasenye dapat hukuman sebat tak.. geram jugak la tengok dia org nie, mudo2 dah nak jd samseng... cadangkan la hukuman baru tt, libeh dgn batang ponyapu..

Tanpa Nama berkata...

Oii tt, hahaha samseng2 taik kucing tu nak mencicit terjun ke laut laa. Tapi pelik betul aku, apasal samseng2 melayu ni cuma berani bila ramai? Kalau sensorang sekor2 comel jerrr dia buat muka cute.

Tanpa Nama berkata...

Yey aku betul! Kan aku dah kata itu semua nombor kepala bapak korang yang bangsat (nota: korang yang bangsat! bukannya bapak korang bangsat) Tapi tt, bukankah nombor tu semua plet palsu? Ataupun mangkok lain yang bawak kenderaan tu bukannya tuan dia? Jadi pastikan kau adil tt, harapan kami jangan tersilap orang pulak kau sula nanti!

Tanpa Nama berkata...

Gempaq depa sikit.... hahaha samseng taik kucing. Tgk masih samseng lg tak

Tanpa Nama berkata...

sokong..!!

Tanpa Nama berkata...

Apabendo bro baru kena Sakat dgn gengstar cengkih dh terkencingh wat malu jantan je kahkahkah si Sakai Jamal jamban ni sebenornya Hati kechik tu pasal kuat kepoh kahkahkah setakat Jamal ratu Naga moleh kicked

Tanpa Nama berkata...


kalau ramai2 macam nie, kerbau besar pun tumbang bro... bukan nak back-up tt sangat, tp bahalol2 naik motor nie mmg dah hilang kewarasan dah nie... silap2 yg baru nak up nie, kerjakan ko tanpa pertimbangan wajar, tonggeng bro...

dia org nie, elok dipaksa, ikat, dan dihantar dekat palestin bior susah, baru dia org tahu erti perjuangan dan kehidupan beragama... sebab tak pernah susah nie, susah dia org nie, paling kuat pun, takde duit beli rokok je nie... makan minum mak pak tanggung... bangun pkul 5ptg, tido pkul 3 pagi... skang nie kompom jd polong tak bertuan...

Tanpa Nama berkata...

Ketua dia dah kena tangkap kes bawa senjata berjalan-jalan makan angin. Kalau anak buah samseng tahi kucing ini kena lokap tukar baju skirt pink-pink dan sabun mandi setiap penjuru. Bagi mereka rasa penyesalan maha dahsyat dilahirkan ke dunia sebagai samseng tahi kucing.