.

Rabu, 23 Mei 2018

TANGKAP DAN DAKWA






TANGKAP

DAKWA PENJARA
aku tak setuju satu perkara. kenapa seekor malaon apandi ali disuruh bercuti? walhal malaon ini patut awal wahid kena panggil mengadap Shukri Abdull MACC selepas malaon najib&suaminya Rosmah. Untuk Rosmah ini MACC kena tanya hang kerja apa selama ni sampai boleh ada beg berjuta? 
Untuk apandi ali ini, jika malaon ini bercuti tidak lah boleh kita tahu apa yang ada dalam kepala malaon ini sedang dirancang, siapa di telepon, di whatsapp, jumpa siapa. Sila tangkap 3ekor malaon(s) ini segera. usah banyak bercakap itu ini! on MALAYSIA BARU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/23/18





--------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Silap tu. .. Polis boleh trace phone call siap sama2 dengar lagi .... Massage lagi ler senang. ... Itu keja polis. ... Kalu buat tak susah. ... Ada sebab tak tangkap dulu. ... Taping call ....

Tanpa Nama berkata...

Apandi loyar yg bejoget tu ke...

Tanpa Nama berkata...

tt apa kes zahid hamidi yg ada 230juta dlm akaun bank masa dia ketua pemuda umno dulu.bersih msia sprm sila korek bukti ni thn lps tun pun ada sebut psl kes zahid ni.kita asik2 nk tangkap najib dan suaminya jgn lupa pulak kt malaon zahid ni