.

Rabu, 16 Mei 2018

LAGI CARA TEKNIK BUKA TUKAR TIUB









Pakai openDNS... https://www.opendns.com/setupguide/ on 
SILA BERI BANTUAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 11:10 PM

Tukar dns ke google 8.8.8.8 on
 SILA BERI BANTUAN
Anonymous
at 10:51 PM
Saya pakai vpn. Ini adalah satu kemestian untuk akses apa saja di maya. on 
SILA BERI BANTUAN

https://www.filterbypass.me/ on
 SILA BERI BANTUAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 9:45 PM

Cara-cara nak tembusi blog TukarTiub Untuk Pelayar website google Chrome sahaja!!!! 1. Masuk google chrome pergi ke tiga titik di bahagian paling kanan 2. Klik titik tersbut dan pergi ke “more tool” 3. Kemudian ke “Extensions” dan klik 4. Akan terpapar untuk carian “tool” tersebut”. 5. Mulakan carian “Ultrasurf” 6. Setelah download aktifkan Ultrasurf anda dan enjoy… Untuk talipon pintar dapatkan di Google Playstore Download saja. Bila dah download aktif atau sambung kan..Enjoy on
 SILA BERI BANTUAN
Anonymous
at 4:51 PM


Tuan Tukar Tiub... Sila buang nombor dns Telekom TM Net 202.188.0.133 dan 202.188.1.5 Gantikan dengan nombor dns Cloudflare iaitu 1.1.1.1 dan 1.0.0.1 Ditambah pula dengan nombor dns Cisco OpenDNS 208.67.222.222 dan 208.67.220.220 Kemudian yang terakhir tambah google dns 8.8.8.8 dan 8.8.4.4 Sekian... on
 SILA BERI BANTUAN
FileHippo
at 4:28 PM

TT, saya bukan pandai pon IT ni...tapi ada la kengkawan bagi tau..masalah kena block tu bule diselesaikan dengan download apps (henpon android)..sila search dlm playstore: VPN free lepas tu pilihhhhh mana yg berkenan di hati..setiap kali on apps tu..bule masuk site yg dihajati. on SILA BERI BANTUAN
Anonymous
at 4:25 PM


Siapa kerajaan skrg? Unblock la semua website yg diblock oleh celaka keruak dulu. Tunggu apa lg. Just do it u stupid asshole mcmc idiots. Tak payah tunggu arahan menteri on
 SILA BERI BANTUAN
Anonymous
at 4:06 PM

Tukar je DNS server tu 8.8.8.8 8.8.4.4 on
 SILA BERI BANTUAN
Anonymous
at 4:03 PM


Tuan TT, Masa sya kat KL blog hang kena blok tapi bila sya buka kat Penang no problem pulak. MCMC pilih kasih TT! on
 SILA BERI BANTUAN
SukuSamdol
at 3:17 PM


Saya cuma set "Data Saver" on pada chrome browser pada hp. So far no problem utk access TTelalui rangkaian data cell phone. Utk fixed line pula saya set Google DNS pada laptop. on SILA BERI BANTUAN
Unknown
at 3:17 PM

tukar dns di network setting kepada google dns.. 8.8.8.8 8.8.4.4 on 
SILA BERI BANTUAN
Anonymous
at 3:14 PM

nak masuk baca TT buat apa lagi. dia pon dah malas tulis dah sekarang. asik pos komen ja. lepas ni brader hisham tulisan dia menjurus kepada cerita2 novel mat bunga. on
 SILA BERI BANTUAN
Publish | Delete | Spam





-------------------

2 ulasan:

burnmarkz berkata...

Kat playstore.. Install HOLA je kan senang..

Tanpa Nama berkata...

Install orbot : proxy for tor
Lepas tu guna apa2 browser pon bleh