.

Rabu, 16 Mei 2018

SIAPA BEDRI ARAHAN TUTUP TUKAR TIUB







SIAPA BERI

ARAHAN 

TUTUP 

TUKAR TIUB

Polis pantau pejabat SKMM

CYBERJAYA - Semua kenderaan yang keluar dari Ibu Pejabat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), di sini diperiksa polis bagi memastikan tiada sebarang dokumen dibawa keluar.

Jurucakap SKMM berkata, Perdana Menteri,  Dr Mahathir Mohamad telah mengarahkan agar tiada sebarang dokumen milik kerajaan boleh dibawa keluar dari mana-mana kementerian atau agensi dibawahnya.

Menurutnya, operasi SKMM setakat ini berjalan seperti biasa.

"Buat masa ini tiada dokumen yang dibawa keluar,” katanya.

Difahamkan, sekatan telah dibuat bagi memeriksa semua kenderaan berkenaan sejak dari jam 11 pagi tadi.

APAKAH INI

KERJA 

HABIBUR?


----------------

2 ulasan:

zaharuddin ahmad berkata...

PHORA.A.AH. .....
Zaman sekarang ..orang tak main kertas/document..la.a
Orang guna "pen-drive"..untuk seludup maklumat...
Online/e.mail dan sebagainya..bolih diketahui...
Apa guna nya. Polis buat sekatan...
pen-drive tu kecil je...dalam lubang jubor pun bolih selit.

Tanpa Nama berkata...

Bloody hell cilako! Sekarang ni baru aku dapat uninterrupted access kat blog tt direct tanpa perlu guna proxy! Dekat 4 jam lepas tt kata mangkok mcmc bagitau dah takde masalah nak access! Cilako mangkok tu kencing je! Ini aku dapat pun setelah ikut tunjuk ajar pembaca yang suggest tukar tiub, eh tukar setting untuk data saver daripada off kepada on. Cilako! Adakah ini akan makan memory storage aku yang cinoni ni??