.

Sabtu, 7 Julai 2018

MEK DOGAL - KENAPA TAK HARAM






KENAPA

MEK DOGAL

TAK HARAM

MAKANAN

AMAT 

BAHAYA

LAGI 

SOKONG

ZIONIS


KENAPA 

KENTUKI

FRIED FAK

TAK HARAM

APAKAH 

KERNA ADA

CAP HALAL

MAKA 

MEK DOGAL

JADI HALAL



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Haram halal antara mu dan tuhan... Buret cina haram pon anak tok jib boh jugak, rasuah haram pon pak jib makan jugak, malah seluruh seantaro asia anggap rasuah norma kehidupan, ayat biasa guna biasa kah kah kah... Kalau yahudi haram dah lama haram mek dogal tapi semua tau mek dogal makin popular kalangan muda mudi, kah kah kah yang tua tak dapat pon sebab sakit lah ada faham? Tt nie jeles tak dapat model taiwan, itu saja, perangai melayu sejak berzaman... Hasad dengki... Kah kah kah tapi anak najib jadi masyhur seluruh dunia dalam sekelip mata kah kah kah.. .

Tanpa Nama berkata...

Xyah pkai speaker pn boleh dengar mamat nie menjerit. Akhlak taruk kat lutut --

Tanpa Nama berkata...

Ashik dia aje betul, org lain semuanya sesat sedangkan ...

Non-Sunni living with non-Sunni = No problem;

Non-Sunni living with Sunni = *Problem*;

Sunni living with Sunni = *Big Problem!!!*

Tanpa Nama berkata...

Itu sebesar2 Starbuck dekat pintu Mekah rumah Auloh tu apahal pulak Usp@#tat Mental???

Tanpa Nama berkata...

Makhluk macam ini selalu kita terserempak dibawah jambatan dekat kota suka bercakap sorang2.. yg aku nak tgk ialah muka berok2 yg taksub mendengar takzirah si Mawas ini.. huhuhu..

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ostat ni saja2 berLakon watak (burok Laku) (buruk perangai) supaya senang tt Dan anak2 muda ambiK buat misaLan buat contoh untuk terjemah makna usTaT bisnis igama bisnis bangsa bisnis agama onLy