.

Jumaat, 13 Julai 2018

NAJIB REKRUT ALLAH








NAJIB 

REKRUT

ALLAH
masa senang lenang terima duit haram dulu tak berasa nak rekrut Allah ka? on 
NAJIB REKRUT ALLAH
Anonymous
on 7/13/18


biar dia rekrut tapi rakyat semakin cerdik, semakin matang, semakin hi tech, dah susah TIPU, dah susah kelentong, dah susah kencing kah kah kah, rakyat tak moh alasan, J bin low pakai passport lain, lari sini lari sana, persoalan bila nak tangkap, kenapa tak tangkap, adakah dia macam MH 370 hilang dalam peta dunia ? kah kah kah nampak sangat bodoh bila buat PC kah kah.. kalau bodoh baik diam diam saja, asyik keluar sampah busuk...panggil lah sapa pun...satu dunia dok tengok cara urus kes songlap duit...kah kah kah on NAJIB REKRUT ALLAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/13/18
Kena 1 je kes ni... Allah pulak rekrut dia.... Baru dia tauk.. Kenapa orang utan boleh mati sendirian di hutan sepilok... Suci lagi orang utan tu dari dia... Mati kesepian... Ko nyanyilah lagu sendiri dendanga jamal tu sekusyuk2 nya sampai orang sebelah cell suruh diam.. . Kakakakkaka ..arios amigo. on
NAJIB REKRUT ALLAH
DIDI KOTA BELUD
on 7/13/18






----------------------

Tiada ulasan: