.

Jumaat, 13 Julai 2018

PANTEKLAAAH





WARTAWAN 

TAKUT BABI

PANGGANG

TAPI 

TAK PERNAH

TULIS

NAJIB BABI

YANG CURI

DUIT 1MDB

PANTEKLAA

wartawan zaman sekarang Tak Ada kelas, Tak Ada etika, Tak Ada apa apa special...kalau mau bodek, kuat kuat bodek, kalau hentam kuat kuat hentam, zaman najib wow bukan main hentam Che Det, sekarang bukan main bodek, spesis tiada pendirian, tiada pegangan, macam lalang, pasal tu profesion pun Kapit, sapa dok baca utusan ? sapa dok baca berita harian ? 
sapa dok baca there start ? kah kah semua kapur, relai hancur padan muka kah kah kah, padan muka, wartawan patut cerdik lah sikit, asyik main FB, asyik main Twitter, asyik main copy paste, asyik ciplak kah kah kah, tarak standards,semua baca Malaysiakini, semua baca onlinenya news kah kah lah...reporter utusan paling selekeh...pi mampooos lah, kalau UMNO tak bagi dedak dah lama bungkus kah kah kah on 
TANGGUNG SENDIRI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/12/18




-----------------

Tiada ulasan: