Isnin, 30 Mac 2020

SAA - SUSUN ATUR AKSI JANGAN CAKAP SAJE







S.A.A

SUSUN ATUR AKSI

JANGAN HANYA

CAKAP

sejarah manusia adalah sejarah pejuangan antara darjat dan juga sejarah khianat, dapatlah kau laknat. tapi gerombolan penyamun masih tak sedar lagi...masih riak ujub dan takbur - masih perkauman, masih salahkan DAP. masih hasad dan dengki, masih tamak haloba, masih sokong rasuahh... 
kesian Melayu sampai mati kena tipu pemimpin maasum suci ahli syurga... ingat betul2 jannah utk org kaya saja...rakyat bawahan low class alamat jadi bahan bakar neraka lah -org kaya tak sama dengan org miskin, wad hospital kelas satu dia lain, dah mati jenazah, kain kapan, nisan pun lain on 
JEPUN ADA AGAMA 
TAPI BUKAN 
AGAMA ARAB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 29/03/20

ap






---------

1 ulasan:

Awanama berkata...

dah buat SAA. dah susun atur dan aksi dulu masa pru14. dah berjaya dah halau perompak laki bini dan halau parti umno ternakan british. tup tup ada org buat silap mata.. tup tup umno dah mentadbir semula.. tup tup pas jadi kerajaan. padahal masa pru 2 parti tu kalah teruk. silap kat mana ntah. ni mesti ada org buat khianat dan ada org yg tolong susun kerja-kerja khianat. hamdulil. kalau buat SAA lagi sekali pun mesti ada yg khianat lagi. jadi, sempena covid19, duduk khianat diam diam dah la dalam rumah. biar azmin sorang dah laa yg keluar kehulu kehilir tamboh nombor, yg lain sila duduk rumah main dgn anjing. amiin