Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 September 2008

DOLAH’S EMPIRE STRIKE BACK

Mesyuarat MT United Malays National Organisation telah menangguhkan perhimpuanan agung dari bulan Disember 2008 ke bulan March 2009.

Pemilihan di bahagian diteruskan dari 9 Oktober ke 9 November 2008.

Dolah tidak menjawab apabila ditanya apakah dia akan mempertahankan dirinya sebagai presiden parti. Dia hanya akan mengumumkan pekara ini  sebelum 9 Oktober nanti.

Dolah juga berkata, “ I sayangkan parti”.

Bila ditanya apakah dia akan meletakkan jawatan, Dolah menjawab “ ....nak letak jawatan?..... banyak pekara yang saya hendak buat…
.”

kah kah kah…… kesian…. apalaaa you ni dolah….dulu tahun 2004 I sokong u…. tapi u tak buat apa-apa…. you kentut siang malam…. ni ada dua tiga bulan lagi…u boleh buat ke?...…..kah kah kah…. ni macam nak ambil pereksa spm…. ada dua tahun … dari form 4 ke form five tak nak belajar…. lagi sebulan nak periksa baru nak baca buku….. kantoilaaa…..kah kah kah…

u settle kan niaga….kj dan kamal…. tapi A.B.TAHIR tu cam na?.... FBI dari amerika dah lama tunggu….. kah kah kah… cakap pada kj dan kamal apa yang patut jual tu…. jual laaaa……. murah-murah pun jual laaaa...kah kah kah.

I tau u sayang parti…. rakyat sayang u…. semua orang sayang u…. u saje yang tak tahu…. tu cam mana kj…. leh menang ke dia?.......kah kah kah




8 ulasan:

cucupakkasim berkata...

dari 2004 punya tidoq..apa punya ubat dia ambil..methadone kot?

Tanpa Nama berkata...

bro, gua bukan kisah sangat tentang dollah atau mat najis ni nak ke bulan pi mampus dia org lah bro tapi brother nuar tu macamana bro? Bila pulak dia nak bikin gempak satu malaysia ni ? Gua dah tak tidur malam ni bro...

cucupakkasim berkata...

dia sayang kat kita..? mai nak cium sekali..!(tapi kena pakai skirt dengan bedak dulu laa..)

master berkata...

Tamatnya riwayat politik Khairy apabila Najib ambil alih ..

Yang aku tak paham, nampak sangat Pak Lah is buying more time, orang UMNO ni ngok laa. Apa yang ditunggu lagi? Suruh la dia letak jawatan cepat..

Tunggu punya tunggu, 9 Oktober nanti dia buat keputusan, "Saya akan meletak jawatan pada May 2009 (awal satu bulan)". Wahahaha. Tak ke ngok tu.

Nampak nya Pak Lah nak bagi chance kat Anwar ambil alih kerajaan. Cun la Pak Lah. I luv u.

Farouk berkata...

Tak kiralah tinggal dua tiga bulan lagi ke, yang penting Pak Lah ada misi sehingga 2010. Beliau harus siapkan kerja-kerja beliau sebelum nak diserahkan jawatan PM kepada Najib. Beliau ada misi yang harus diselesaikan dalam tempoh sehingga 2010...

ilovebudu berkata...

dah lama dah.....padam muka sumer angan2 mat jenin bulan 12

Tanpa Nama berkata...

Empire strikes back followed by
Star Wars Episode VI:Return of the Keadilan

Tanpa Nama berkata...

huh..siasat siasat..sapa di sebalik program methadone nie...ada ke,kilang siap bising kalu duit bajet gomen utk program tu x gerak....