Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 September 2008

KHAIRY DAKWA DISEKAT TEMUI AHLI PEMUDA –U.Malayau

KOTA BHARU 25 Sept. –Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin yang menawarkan diri bertanding jawatan Ketua Pemuda UMNO, hari ini mendedahkan beliau disekat daripada bertemu dengan ahli-ahli pergerakan itu.

Khairy yang juga Naib Ketua Pemuda berkata, situasi itu berlaku di beberapa kawasan yang dihadirinya.

Saya mempunyai bukti, ada yang memang nak datang tetapi mendapat arahan supaya jangan hadir.


kah kah kah….. kesian nengok kao jang… apo kono kau ni…. laaaa budak rombao ni… sapo tahan kao….. kah kah kah…. pogi laaa ngadu kek pak mentua…. komplin laaaa….dulu den baco mat jerlun botak kona sokat…. ni kao pulak…. kah kah kah…
ni sapo punyo kojo….

dah ado bukti….. bueklaaa laporan polis…. bawak mahkamah…. jangan nak bising jo…kalau bising-bising jadi nato – no action talk only – den pun buleh….kah kah kah

bising-bising ni caro kempen ko…. kalau kalah nanti dah ado sobab kalah..….kah kah kah



2 ulasan:

ROCKY DIN berkata...

khairy ..khairy.. sudah jadi tradisi umno, apabila tidak berkuasa, dibuatnya macam kucing kurap. ni.. pak mertua mu tak lama lagi akan disepak penalti.. paham2 aje leh. MU masuk pakatan rakyat lah.

SeMek berkata...

kono sokek? kEs kEs kEs... apo guno ekau jadi MP ghombau kalo tak lebar kan jalanraya ngok..! kalo bosar raso eh luncuih je lalu eh.. takdo la tersokek ken ken?? ancuk omak eh boto..