Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 26 September 2008

PM TIBA 10.21 UNTUK PENGERUSIKAN MESYUARAT KHAS MT UMNO

KUALA LUMPUR 26 Sept. - Presiden UMNO, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi tiba di Menara Dato Onn, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) kira-kira pukul 10.21 pagi bagi mempengerusikan Mesyuarat Khas Majlis Tertinggi (MT) parti.

Ketibaan beliau disambut oleh timbalannya, Datuk Seri Najib Tun Razak yang sebelum itu tiba kira-kira pukul 10.11 pagi.

Difahamkan mesyuarat itu antara lain ialah bagi membincangkan pelan peralihan kuasa antara beliau dan Najib pada tahun 2010.

kah kah kah…… lambat lagi….. kah kah kah….. ini utusan sudah perli daaa….. lambat 21 minit….kah kah kah…… nak pegi tali gantung pun lambat……..kah kah kah….

zzzzzzzzzzzzzzzzzz….kah kah kah





5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Macam mana Che Det boleh pilih Pak Lah menjadi PM? Begitu brilliant sekali! Pak Lah sungguh lembab,sejak 30 tahun dulu lagi, tapi Che Det begitu brilliant mengambil beliau untuk meneraju NEGARA! Mahatir boleh kesal because of his extreme stupiidity in selecting Pak Lah to be PM. Negara sudah merana 5 tahun di bawah Pak Lah. Banyak nonsense dalam pentadbiran Pak Lah. Itupun susah untuk beliau lepaskan jawatannya.Dia banyak berdengung ala di kedaulatan 'Pasir Berdengung'

cucupakkasim berkata...

lauran dari special agent mengatakan tiada peralihan kuasa tetapi tentang penanguhan persidangan bahagian dan perhimpunan agung.....
kah..kah..kah..,muhyidin,najib,ku li semua kena second card.

sesaje berkata...

bro,

ko post bulletin ni @1.37pm..
x g solat ke bro?? hehe
xkan tgh dgr khutbah boleh online jgk bro, x manis turrr...

renung2kan dan selamat beramal..

anyway, selamat berpuasa n selamat hari raya...

Tanpa Nama berkata...

Kepada "Sesaja",

Pernahkah anda mendengar perkataan;

1) orang bermusafir?
2) solat jamak?

& tahukah anda bahawa;

1) waktu zohor kuala lumpur dgn london berbeza 8 jam?
2) ...

sekian terima kasih
Mintak maaf
Selamat Hari Raya

drpd
-ikan kerapu-

sesaje berkata...

lor,

tukar tiub duk london ke skg..
xtau la plak, xpe aku tanya jer kan heheh

p/s: dh lame aku x p london, rindu kat fulham st...