Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 30 September 2008

EMPAT AKUR HUKUMAN LEMBAGA DISPLIN – U.malayau

JOHOR BAHRU 29 Sept. - Empat ahli UMNO Bahagian Kota Tinggi yang digantung keahliannya selama tiga tahun kerana didapati terlibat dengan rasuah politik oleh Lembaga Disiplin hari ini, akur dengan hukuman berkenaan.

Pencabar jawatan Ketua UMNO Bahagian Kota Tinggi, A. Malek Daing A. Rahman pula gagal dihubungi untuk memberikan sebarang reaksi
.

kah kah kah…. mamat malek daing ni sapa…. kesian dia lum dapat bertanding dah kalah…. kah kah kah…mamat ni mesti lebih hebat kerana beranai mencabar ketua bahagian…. hairan…. siapa ketua bahagian yang hendak di cabarnya?...lum start lagi dah kantoi…kah kah kah… mana pulak dia hilang…. tak kan dia hilang macam dino anak rais yatim….hingga tak dapat dihubungi….kah kah kah



4 ulasan:

Din Beramboi berkata...

Entah entah kena raya dalam Kamunting kot...bukan tak tau...

Apa pun Selamat HariRaya untuk brader dan blogger semua. Kami di Eropah ni raya hari besok Selasa.

Maaf Lahir Batin.

Din Beramboi

Eropah

Tanpa Nama berkata...

Silap nya anak Bugis ni nak lawan Tok Arab jual minyak attar dari Hadramaut. Ini Tok Arab Ben Laden pun tak mengaku sedara. Sebab dah jadi macam tali barut White House. Serupa macam itu Saud jugalah.
Sebab tu lari menyorok di hujung Johor Lama tu.
Tapi anak Bugis bukan sebarang Bugis. Itu tok Arab kena mau ingat jugalahh.

cucupakkasim berkata...

akur..mana boleh tak akur..,kalau tak akur,pagi-pagi kena makan roti benggali cicah dengan teh o laa jawabnya..kah..kah..kah..

FatimahIbrahim berkata...

Pandan muka!
Siapa suruh nak sangat main rasuah.
Orang-orang macam ni la yang merosakkan UMNO.
Mereka tak berfikir tentang nama baik parti. Fikr nak isi perut mereka saja.