Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 30 September 2008

JANGAN BERGANTUNG KEPADA KERAJAAN - AZLINA - U.malayau

KUALA LUMPUR 29 Sept. - Para pengusaha pusat pelancongan dan hotel bajet di negara ini diminta tidak bergantung sepenuhnya kepada kerajaan bagi mempromosi pakej pelancongan mereka.

Menteri Pelancongan, Datuk Seri Azalina Othman Said berkata, masih terdapat segelintir pengusaha yang tidak tahu untuk mengiklankan produk mereka termasuk kepada pihak media.

Saya dapati segelintir pengusaha seolah-seolah masih tinggal di dalam hutan kerana mereka tidak tahu untuk membuat iklan dan tidak mempunyai peruntukan bagi tujuan promosi.


kah kah kah…. minah gempal ni lagi…. ZOOOooooom apa cerita? apa dah jadi dengan cuti-cuti malaysia?..... rebanding? …kah kah kah…. atau bagi kroni baru…orang tak payah iklan dalam akhbar lagilaaaa…. dah ada internet….free lagi pulak…. kah kah kah…..jangan nak buat banyak pintu tol…. kena register… kena daptar… kena dapat surat… kah kah kah…. ni semua pintu tol….

bila nak buat laporan SUKOM 98… janji nak bentang kat parlimen…. Ni dah sepulh tahun…. Kerajaan pun dah nak berubah…. Tak kan nak bakar fail pulak nanti…macam toyo…. kah kah kah

leh tolong tak…. nak buat potoshop muka kat mana?.....kah kah kah



3 ulasan:

FatimahIbrahim berkata...

Azalina tu bukan apa. Dia tak nak rakyat Malaysia ni erlalu dependable dengan bantuan sahaja.
Akhirnya tak tahu macam mana nak buat sendiri. Macam mana nak maju kalau asyik nak duduk dibawah ketiak kerajaan?
Tak kan para-para usahawan Malaysia ni tak mampu berdikari lansung atau tak kreatif?
Mana la semangat Malaysia Boleh kita ni.. Tak kan nak laungkan semasa acara-acara sukan je.

Tanpa Nama berkata...

Sham,
Kau kalau nak adjust muka pakai photoshop, kau nak muka camna? Aku pilih Charles Bronson , macho beb bukan Charles dickens macam beruk.
Aku suggest ko buat muka macam al pacino dan tukar kretek kau ke lucky strike, gua bet, minah keras kejang ni mesti lentok kat lu

Navy pencen

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Ambo setuju ngan sedara tanpa nama tu...

Kah kah kah