Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 September 2008

GEMPAR HOT HOT HOT !!! MESYUARAT AGUNG CAWANGAN KECOH – Berita Hairan

SEREMBAN: Mesyuarat Agung Tahunan Umno cawangan Sungai Machang Hilir, Lenggeng, dekat sini petang kelmarin kecoh selepas berlaku tolak-menolak di kalangan ahli selain kejadian membaling telur tembelang.

Mesyuarat bermula jam 3 petang yang dirasmikan Naib Ketua Umno Seremban, Md Nor Awang itu, mula kecoh apabila segelintir daripada 127 ahli membantah penyata kewangan, kelewatan menerima notis mesyuarat serta kehilangan 40 borang keahlian cawangan.


Kah kah kah…… best de best punya cerita.

Apabila musuh kamu bergaduh semasa sendiri hendak lah kamu api-apikan mereka. Kemudian ketawakan laaaa mereka sampai  kamu pecah perut kah kah kah…..   jika boleh kenalkan mereka kepada Najib agar mereka dapat C4 untuk menggantikan telor tembelang….. kah kah kah.... apa punya  tuuur sudah jadi...... kah kah kah.

10 ulasan:

jepturbo berkata...

pecah telor gua..wakakakak

~ABNnasution~ berkata...

UMNO dari dulu lagi bersikap demikian, mereka ni mulanya OK tapi bila mereka tiru MIC maka begitulah jadinya, Ala hai apa nak herankan sangat depa tu kan samsing semuanya,dari peringkat tinggi sampailah peringkat bawahan,jika mereka tu tak samsing maka mereka tak layak jadi ahli UMNO,begitu juga dengan wanita dan putri mereka semuanya sama

KNNBCCB berkata...

sounds like one sub episode of Star Wars Episode 1 The Phantom Menace, only ours plot tak sama

telor dua berkata...

kakakakk gua punya telor jadi setengah masak... kakakak kah kah kah

Apple berkata...

Mesyurat samseng ala Taiwan ka? Memang Taiwan samapi ke parliemn pun boleh lagak samseng jalanan


www.lagusempoi.blogspot.com
(down lagu raya)

suarasaktii berkata...

biar depa duk gaduh abang isham, kita laga2kan lagi pun xpa hehe ops..tak baik bulan posa ni..huhu..yang penting kita nak sampai Putrajaya dah ni. Aritu jumpa abg Isham kat padang ibu permatang pauh tp x sempat nak tegur.

http://suarasaktii.wordpress.com/

any mouse berkata...

Astaga! Ini persatuan badigol mana ni? Nak masuk bulan puasa lagi mau gaduh. Berehat ler dulu. Have a break. Have a kit-kat.
P/s Bapak kencing berdiri anak kencing berlari sekampung

Tanpa Nama berkata...

Inilah perangai orang UMNO macamana nak kuat asyik bergaduh je tak ada tolah ansur langsung sepatutnya korang belajar dengan Pakatan Rakyat , kalau nak pilih pemimpin atau AJK siap berkompromi lagi itu dinamakan bersatu hati . Tak lama lagi UMNO akan hancur asyik bertelagah je .

Tanpa Nama berkata...

bergaduh sampai pengsan pun tak apa bukan orang lain melayu sama melayu .

Karipole berkata...

mereka hanya bergurau- Utusan Meloya