Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 September 2008

HOT - DISYAKI TERIMA SUAPAN RM2,000 DARI PADA KONTRAKTOR – Berita Hairan

SEREMBAN: Seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun -) ditahan Badan Pencegah Rasuah (BPR) di sebuah restoran di Mantin, dekat sini petang semalam selepas disyaki menerima suapan RM2,000 daripada seorang kontraktor.

Adun berusia dalam lingkungan 40-an dan pertama kali dipilih selepas memenangi pilihan raya umum lalu ditahan oleh sepasukan anggota BPR ketika menerima suapan itu jam 4.30 petang.

Difahamkan, ketika kejadian, dia yang juga ahli jawatankuasa Umno bahagian Seremban cuba melarikan diri tetapi terjatuh sebelum berjaya dicekup anggota BPR yang mengejarnya.


Kah kah kah …… tak ade standard punya Adun….. kah kah kah…. jang ooi mano kao nak lari…. Ni nak cari duit belanjo rayo ko….. kah kah kah. Jang namo kao sapo – Mustapa Salim ko. Kao dari parti apo…. United Malays National Organisation… kah kah kah.

12 ulasan:

Shah_n9 berkata...

ai..sampai tergolek pcik ni..da bnyak sgt lemak haram dlm perut kot smpai xleh nk lari betul...ke terpijak taik anjing..ni gerenti terus ttp cite..Media Paklah mana suka cite2 cmni..

Ikrak berkata...

This is the month where UNMO leaders, office bearers and characters will congregate in fancy hotels serving fancy "buka puasa" while they plan their next move to fitnah people and to seek corruption for hari raya.

slyderrose berkata...

Batui punyo cereto ko hisham?. Tergalak aden dok cereto waang niee..amno daghi dulu lai macam tu..

Tanpa Nama berkata...

ciss bikin malu bodolah je...

2 ribu sampai jatuh longkang?

apo ko miskin bonar adun n9 ni, mano poie duit banyak2... orang ateh dah sapu ko?

Apple berkata...

Bulan puasa jaganlah dok buat hal lagi,,,,,, suap menyuap la
apa kejadah

baik kita ingat sikit Allah. Download lah ebook agama kat

www.amirul-hakimi.blogspot.com

suarasaktii berkata...

hahaaha ni memang jelas bersalah punya adun BN ni...memang jelas rasuah...siap lari lagi time kena kejar ngan BPR lepas tu siap jatuh tersembam lagi..hahaha.Dulu exco Perak depa perangkap letak beg penuh duit,pastu canang hari2 dalam tv3..tp ni kes Adun BN kena kejar jatuh tersembam ni kenapa x kuar tv3 plak...tak cool... ar beb...

http://suarasaktii.wordpress.com/

Tanpa Nama berkata...

cheh! baru suap ringgit malaysia 2 riban pon dah gelap mata. apa punya adun daaaaa....

Tanpa Nama berkata...

den dah kobarkan dah bilo suko makan free sumo nak free itulah dia.........
buek malu orang kampong den jo

mofirha berkata...

alang-alang nak terima suap pun biarla sampai 2 juta, barula berbaloi kena tangkap.. ni dua ribu je.. lekat celah gigi je la wei... BONGOK!

Tanpa Nama berkata...

bila kena kat orang UMNO kau kata bagus tapi bila kena kat orang Pakatan Rakyat kau kata konspirasi , tapi kalau kaki rasuh tak kira parti apa tetap rasuah , kah kah kah .

zarin berkata...

wang besar..wang besar...sayangnya RM 2 riban kene kantoi,tak berbaloi lansung...kahakkahak

Tanpa Nama berkata...

ini adalah salah satu cara pembersihan dlm umno tu sendiri oleh mereka yg terasa kedudukan kuasa tergugat