Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 4 Oktober 2008

100,000 DIJANGKA HADIR RUMAH TERBUKA PM – U.malayau

BUKIT MERTAJAM 3 Okt. - Dianggarkan 100,000 orang akan menghadiri rumah terbuka Perdana Menteri yang diadakan di Dewan Millenium Kepala Batas dekat sini, bermula pukul 11 pagi hingga 5 petang esok.

Setiausaha UMNO Bahagian Kepala Batas, Datuk Ahmad Darus berkata, selain orang ramai dari utara Semenanjung, para pemimpin Kabinet dan orang kenamaan juga dijangka hadir bagi memeriahkan rumah terbuka itu.

kah kah kah….. kesian dolah…. baru sekarang nak tunjuk ada sokongan….gua rasa dah lambat…. kah kah kah…. 100,000???... kah kah kah…. biar betul… nak buat rekod ke…abis semua orang pulau nyeberang lum cukup 10,000…. mana nak cekau 100,000… susah-susah bawak dari rumah anak yatim… kalau tak cukup juga angkut mat pet dari pusat serenti …kah kah kah….kalau tidak ni macam nak perli wak dolah kita…. kah kah kah…atau orang datang ni nak bagi ucapan selamat jalan pada dolah… tapi gua ingat muhidin dan madey tidak di jemput….kah kah kah…



2 ulasan:

Zul berkata...

biar betul 100,000. Kalau dia ni PM yg mmg berjaya, famous dan disukai ramai takpela. Ni dia ni the least recpected PM I've ever seen..org2 parti lawan & parti dia sendiri pun berani lawna dia & desak dia letak jawatan. Pastu berangan nak 100,000 org datang dia punya rumah terbuka.

Ala nanti tgkla mesti bnyk org datang dgn bas2 sekolah dan bas2 pesiaran yg memuatkan ahli2 putera & puteri UMNO dari kampung2 ntah mane ntah. Diorang seronoklah dpt duit poket RM20 ...kah kah kah

ilovebudu berkata...

makan jelai tapai .....raya nak duit raya...