Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 24 Oktober 2008

PENANUGERAHAN DARJAH DATUK SHAH RUKH KHAN DISIAR SECARA LANGSUNG DI TV - malayau

KUALA LUMPUR 23 Okt. - Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam mengesahkan pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan akan tiba di Melaka pada 29 November depan untuk menerima Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) yang membawa gelaran Datuk.

Penganugerahan darjah tersebut akan disempurnakan oleh Yang Dipertua Negeri Melaka, Tun Mohd. Khalil Yaakob sempena sambutan ulang tahunnya yang ke-70 pada 11 Oktober lalu.


kah kah kah…… berita hebat …. sidang parliamen pun tak ada siaran langsung… raja-raja melayu bersidang pun tak ada siaran langsung….kah kah kah

hari keputeraan sultan pahang hari ini pun tak ada siaran langsung….kah kah kah

untuk munkee dari bombai ni… ada siaran langsung….kah kah kah…. mana lebih hebat sultan atau munkee bombai….kah kah kah

tapi ada nilai ke datuk melaka?…. kah kah kah…. berapa agaknya harga gelaran datuk kalau nak beli? …kah kah kah …. berapa sekilo harganya?....kah kah kah



10 ulasan:

Fa-T berkata...

alahai benak sungguh pale otak mereka.... isk2 isk...
http://semerdutiupanstraw.blogspot.com/2008/10/datuk-srkshah-ruk-kan.html

sian...

Tom Pell berkata...

Satu perbincangan dalam forum nogold.com sedang berjalan di bawah thread Shah Rukh Khan Pun Dapat Datuk

Tok Moh berkata...

Kah..kah...kah..
Apa punya ngok la..Ali Ketam ni..
Woi Khalil Yaakob ni bagus sangat..
Hang Raja mana Ha..?

Woi Agung..Jangan sibuk naik kuda je..Tengok-tengok la rakyat apahal... Skit hang pun kena jual woo.. Woi Agung..hang tengok la apa mangkuk -mangkuk ni dah buat..
Hang tu agung.. Best ka naik kuda tu.. entot-entot lagi best woo..

Tanpa Nama berkata...

Tahap bengap lah menteri jaga RTM kalau orang luar dapat coverage live.
Baguslah duit rakyat ratus juta habis nak tunjukkan orang luar dapat Dato.
Inilah sebenarnya mentaliti anak penjajah. Fikiran masih dijajah oleh hiburan dan bollywod.

Zackry berkata...

Dasar pemimpin mungkee...
GOBLOK Sungguh...
BAHLUL Tak Makan ajar..
BANGANG Tak Makan Saman..
BODOH Banyak Makan Cencaluk..
Itu la Pak Ali Rustam dan Pencacai um-NO.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah,
panggil bik mama sarung selepang dengan medel kahkahkhkhkhakahakah pastuh soh bik mama sayang pp kanan sayang pp kiri pastuh laga-laga hidung huhuhuhu.

Tanpa Nama berkata...

yg ni mmg xdo guno eh buat kat mamat bombay...

aku pun rase mmg keje gilo

Farouk berkata...

Satu acara siaran langsung yang merugikan kerana ianya disiarkan langsung semata-mata kerana ada penganugerahan Shah Rukh Khan sedangkan selama ini tiada pun siaran langsung untuk majlis penganugerahan seperti ini. Maka secara tak langsung akan semakin besarlah kepala hero-hero dan heroin-heroin hindustan selepas ni. Begitu juga dengan produser filem bollywood yang akan berlumba-lumba untuk shooting di negara kita. Adakah ini strategi kerajaan Melaka untuk menggalakkan pelancongan di negeri Melaka?

Mat Smokey berkata...

Cik Altantuya kena bom,
Sebab si isteri rasa geram,
Si isteri kena cium,
Takkan wak mongol duduk diam??..

Shah Rukh Khan pelakun bagus,
Berlakun dlm One Two Ka For,
Wak mongol jangan jadi dayus,
Tapi jgn le sampai guna C4...

Papa Chang berkata...

mmg main bangsat la kalau buat live..
tu peminat2 bola mintak buat live Pestabola..
Punyelah susah nak kasik...

Rasenye Melaka dan RTM dh dpt sponser yg beli airtime acara nie..
live sampai India tuhhh...