Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 6 November 2008

BERITA TERBARU DARI AMERIKA


Washington DC 5 Oktober - Beberapa buah van Fed Ex dan van-van yang tidak berjenama kelihatan keluar masuk ke dalam Rumah Putih.

Di sebelah belakang West Wing kelihatan asap berkepul-kepul. Tiga orang pembuat kunci juga telah didatangkan ke Rumah Puteh.

Apabila Michel Ikonis jurucakap Rumah Puteh ditanya media beliau hanya berkata .. …kami belajar dari Khir Toyo… dia koyak dan bakar fail….

Bila ditanya tentang kesampaian tiga orang tukang pembuat kunci, Ikonis telah berkata ‘… kami ikut nasihat Tajul Rosli…. Luara Bush menangis tak hendak meninggalkan Rumah Puteh macam Tajul Rosli dan isterinya dulu….. kah kah kah kah… (AjensiTT)




10 ulasan:

leman berkata...

lepas ni anwar ibrahim dijangka akan pergi majlis hangkat sumpah si obama ni lah kan sebab dulu aku penah dengar org cakap anwar ni agen amerika.wakakaka....

Pill not Kills berkata...

kah kah kah..hebat sungguh orang UMNO ..kah kah kah..

najib berkata...

kah..kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

selamat tinggal george bush, presiden amerika yang telah berjaya menegakkan keadilan di seluruh dunia termasuk membiarkan kapitalis-kapitalis melayu mencuri duit proletariat melayu untuk mendirikan mahligai kencana di perth sebuah bandar kapitalis melayu unggul lagi majmuk di australia. bush, jasamu tetap dikenang

R.E zine berkata...

haha cool :P

Pak Sako berkata...

Berita dari Amerika yang tidak diketahui ramai:

Calon pilihanraya Amerika yang ketiga, Ralph Nader.

kentuthalus berkata...

he he he he he he

desiderata berkata...

brudder hisham, urgent invite/msg from Desi:

Come down to Seremban Friday Nov 7, 2008 at 8PM, to read thy POEMS at the SECONG CANDLELIGHT VIGIL at Dataran Seremban Park (oppsoite Courts Mammoth...); Deatils at my Blog or at cpiasia.net -- Pls call 012-9702285 and I will prepare tehtarik plus some bread to welcome ye...

JEMPUTAN KEPADA SEMUA PEMBACA RAKAN PERJUANGAN ANTI-ISA, JUGA:)melalui blog Hisham ini!:) SILA SURF ke cpiasia.net, CHOW!

ilovebudu berkata...

angkatan muda orang obama tak cukup kuat..tak sempat nak kepung..hahaha

MANTRA berkata...

saya dengar obama memang tak nak tinggal dalam 'White House' sebabnya....

sebabnya.... dia dah pilih 'Black House'..kah..kah..kah