Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 19 November 2008

GEMPA BERUKURAN 3.3 SKALA RICHTER DI SANDAKAN

KUALA LUMPUR: Gempa bumi berukuran 3.3 skala Richter melanda Sandakan, Sabah jam 1.53 tengah hari tadi.

Jabatan Meteorologi berkata, gempa berlaku di 91 kilometer di barat Lahad Datu.

Bagaimanapun jabatan itu berkata tiada ancaman tsunami akibat gempa kecil itu.



kah kah kah….kah kah kah…. ni mesti bik mama dah mula jogging di peru… kah kah kah…

kah kah kah…. sila tengok google map peru dengan sandakan selari…. kah kah kah







11 ulasan:

jawa peranakan berkata...

HAHAHA!!!

ITU BARU LARI2 ANAK..

KALAU LARIAN PECUT, MUNGKIN GEMPA AKAN MENCECAH 9.5 PADA SKALA RICHTER...

Tanpa Nama berkata...

There you go...wa dah cakap,Bik Mama ni trouble maker. Kan dah gempa bumi dibuatnya. Like jawa peranakan said, ni baru berlari-lari anak,kalau dia beraerobik lagu disco... mampus kita beb!!!! Terbelah bumi Malaysia dibuatnya dan muncul selat baru di sini weh.
So, kita namakan selat tersebut SELAT BIK MAMA. Amacam bro sham, kira ok tak?

Aci Sesondol berkata...

Bro, tak baik cakap camtu, orang Sandakan tu kan sedara mara kita gak...

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah..

lari2 anak! kahkahkah..

bik mama lari pecut 100m??!

kah..kah..kah..

KARYAWAN apa citer??
Hari tu mengamuk sakan pasal pingat datuk utk hero hindi.
Dah dapat hadiah dari KM Melaka, senyap sunyi.
Inilah hasil gabungan pelakon dan pengarah terhebat Malaysia..!!!

kah..kah..kah..

Suhaimi berkata...

Sah! engkau Tukar Tiub @ anak Rais memang gila.

AbgTuah berkata...

Salam,

Kehkehkeh kau nih pandai betul buat lawak ye, pukul habis tak kasi can sampai kat peru pun kau nak ikut.

~♥ UmmiAnni ♥~ berkata...

hahaha...sib baik dia tak start lompat2 lagi...kalau lompat mau tenggelam Malaysia ni...

Farouk berkata...

Tak baik bro cakap macam tu. Gempa bumi tu Allah SWT yang jadikan. Bik mama tu manusia biasa, tak mampu nak menyebabkan gempa bumi tu... Nak bergurau pun biarlah yang logik sikit...

Fa-T berkata...

isk berat betul BIK MAMA... jogging... jgn tak jogging sampai kelumpo pun terasa gegar...

Tanpa Nama berkata...

kalau la lari pecut dah cecah 9.5 pada skala Richter...

apalagi kalau time entot entot..

Bik Mama atas! kedebang-kedebang!

Najis kat bawa! terpaksa main pakai imagine jak gadis cun mongol yang atasnya sekarang (tapi kenyataannya bagai ditindih kapal selam Scorpene!!)..kahkahkah ampuss!

pasti skala richter pecah!

PERCAYALAH! PRU13 AWAL 2010

Tanpa Nama berkata...

Bro...takder cerita ttg razak baginda punya press conf. hari nie ker....najib clean bro.
zaini76