Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 19 November 2008

NEGARA SELAMAT WALAU TIADA PM, TPM DALAM NEGARA : NAJIB - melayau

KUALA LUMPUR: Malaysia berada dalam keadaan selamat walaupun ketiadaan Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi dan Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak atas urusan ke luar negara.

Bercakap kepada pemberita di sini petang ini, Najib berkata beliau terpaksa menghadiri mesyuarat Kerjasama Ekonomi Asia Pasifik (Apec) ke-20 di Lima, Peru malam ini, manakala Abdullah kini sedang dalam rangka lawatan ke Uzbekistan.

"Biasanya salah seorang akan berada di dalam negara, tapi kali ini tidak dapat dielakkan. Namun, kami berdua akan sentiasa berkomunikasi," katanya.

kah kah kah kah…. kah kah kah…. NEGARA SELAMAT?.... kah kah kah… .

kah kah kah …. betul betul betul…. tepat tepat tepat…. kah kah kah….

kah kah kah…. untuk pertama kalinya mat mongol cakap betul…. kah kah kah…

kah kah kah…. rakyat tak perlukan munkee munkeeee ini…. kah kah kah…

kah kah kah… orang ramai tak risau…. rakyat tak rimas… kah kah kah…

kah kah kah....negara selamat… kah kah kah… melayu tidak di tipu… kah kah kah
kah kah kah…. KALAU MEREKA TAK BALIK LAGI BEST….. kah kah kah…




20 ulasan:

cucupakkasim berkata...

kah..kah..kah..
kalau macam ni punya kes,kat siam ni,jeneral tentera raya laa..

~syaQuost~ berkata...

tu la tandanye selama nie pemimpin negara leka..

najis dowl berkata...

dowl n najis x balik M'sia lg selamat negara ni...hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Dia mungkin tak 'sior' nak gie tapi bik mama yang beriya-iya sangat ... sebab #1 - shopping (tak kisahlah walaupun kat Lima tu tak berapa best nak gie shopping) #2 tak sabar nak declare dia tu 'First Lady' kat Malaysia (bukan permaisuri agung ke First Lady ... tapi dia bukan kisah pun) #3 shopping

R.E zine berkata...

HAHAHA siot jer...betul bro Isham!!! Diorg x yah balik lahh bikin semak jer ;P

Tok Moh berkata...

Kah..Kah..Kah..
Lawak pagi la..plak..
Bagus la mungkee-mungkee takda dua tiga hari ni...selamat la sikit rakyat malaysia dari kena tipu....

Kah..Kah...Orang-orang gerombolan
United Malay Nation Organisation
selamat ke..? Pejuang Ketuanan Melayu takda dua tiga hari ni..?
Kah..kah..kah...?
Tak Takut ke pada bangsa lain nanti diorang cabar ketuanan melayu? Pejuang kamu tiada..kah..kah..

Elok dua -tiga hari ni buat rampasan kuasa je..halau terus mungkee-mungkee ni berambus..
suruh diorang duduk zimbabwe..ke..
baghdad ke..kah..kah..

Bik Mama ikut ke gi luar negara..?
Bro kau contek la agen-agen kau kat luar sana.. ikut mana Bik Mama gi shopping..ambil gambar dia...pastu sebarkan...kah..kah..

Tak runtuh ke kapal terbang tu kalau Bik Mama naik..? Kah..kah..
selamat rakyat Malaysia 2-3hari ni..kah..kah..

Selamat Jalan-jalan Bik Mama & Wak Monggol... Malaysia Selamat...
kah..kah..

Zackry berkata...

A'kum Bro,
Tolong bagi komentar sedikit berkaitan PLUS bagi diskaun 10% bagi kenderan selepas pukul 12 malam sampai 7 pagi. HANTU RAYA je yang keluar tengah malam tu. Pada saya perkara nie terang-terang nak bodohkan rakyat. Kalau serius nak bagi diskaun bagi la waktu puncak (peak hour) bukan tengah malam waktu orang tidur.

Apa BANGANG punya cadangan nie? Tapi pastinya TOTOK um-NO akan berkata satu lagi hadiah dari KERAjaan BeeEnd.

Jon berkata...

wakakakaaka...Betul kata abang,najib tinggal di Mongol lagi best

Papa Chang berkata...

bang.... betul ke die buat stetmen 'terpaksa ke Peru' tuh??? kalao betul.. mmg stetmen macam bangang jerrr... rasenye event2 dunia nie perancanga awal.. invitation pun awal.. doladawi dgn pak bijan nie dah tak sehaluan dah ke????

amanlegend berkata...

Salam..

Jom "Raba-Raba" Bontot..ke Blog JJ..!

Selamat melayar blog YB JJ di link - http://parlimenrompin.blogspot.com/.
Blog untuk melayu kena tipu..
Dah ada 2 entri. hangpa baca la...

FatimahIbrahim berkata...

Mereka mungkin tidak ada dalam negara tapi tidak bermakna kerja tak jalan bagi orang-orang bawahan. Mungkin tugas dan notis telah ditinggalkan dan segalanya telah dikemas kini sebelum keberangkatan mereka ke luar negara. Lagipun negara kita bukannya cuma berfungsi bila PM dan TPM ada dalam negara. Kita ada sistem.

Light berkata...

nape byak ketawa yek..apa2 lah.
ala kalo selamat kat dunia je x de maknanya,orang nak selamat dunia akhirat....

Tanpa Nama berkata...

Bro Sham, I think the country would be better without both of them around. Kalau ada pun , havoc satu Malaysia dibuatnya. Macam-macan isu berkaitan mereka timbul...bik mama menyebabkan gempa bumi, najib dengan altantunya ghost hovering around dengan eurocopternya, Sleeping Dolah flip-plop dengan air liur meleleh yang boleh menyebabkan banjir satu Malaya. So... Malaysia akan lebih aman tanpa mereka. So let them be out of Malaysia for GOOD!!!!!!!!!!! What say you people?

pekanpahang berkata...

Negara lebih makmur dan sejahtera kalau mukeke ni tak ada.Harapnya kapalterbang mereka tak jumpa KLIA bila mereka balik nanti,terjun kat Bemuda Triangle je.

Tanpa Nama berkata...

selamat negara,selamat melayu tanpa di tipu,selamat semua rakyat malaysia.baru malaysia ongg[luck]

jawa peranakan berkata...

semoga mereka tidak jumpa jalan pulang..

SELAMAT..AMAN..MAKMUR..

usain bolt berkata...

BIK MAMA..

saya nak kirim..tolong beli jam 1.. yang harga RM10 juta ke RM30juta dah la..

cencurut berkata...

hahaha... lawak la artikel nie...

rasa-rasanyer la... depa2nie kalau takder kat Malaysia lagi aman Malaysia...

kalau ader buat kelam-kelibut ader la... hehehe

MahadeyBersiong berkata...

Mungkinkah najib g cari sorang lagi altantuya?, tapi ni peru punya lubang laa..Har Har Har.

ardey berkata...

moga mereka pergi x kembali. amin.